Breaking bad - spojleri

1. prsno je on kad su roknuli onog malog

2. pa to sto ste vi sise, to je vas problem. Jedini smislen deo ove sezone je prsavanje. Ujedno i jedini zanimljiv. Ostalo smara. Opasno.

3. Pazi stari ovo je 5 sezona, samo što su ljudi odlučili to da puste malo kasnije i sve je to snimano u cugu, a možda serija uvali neku masnu kurčinu kritičarima i bude završetak kakav niko na svijetu ne može očekivati

4. Mislim da bi bilo zanimljivo da Henk dođe i ispriča Džesiju da mu je Volt sve rekao(kao da ga isproverava) i da Džesi popizdi i uradi nešto glupo. Svakako mislim da je Henk provalio Volt-Džesi vezu, samo ne verujem da zna da su toliko bliski, jer se uvek pominjao samo Hajzenbrg.
    I svidelo mi se što je Skajler ostala uz Volta, to me podsetilo na ono kad je rekla nešto kao "Pre bih bila Boni nego što bih te izdala".

5. Ја мислим да ће Волтер да купи Звезду оним парама и да ће га убити као Аркана након што издоминира у домаћој лиги. И купу.

6. Ја мислим да ће Волтер да купи Звезду оним парама и да ће га убити као Аркана након што издоминира у домаћој лиги. И купу.

1+

7. ZASTO BRE NEKO NE UPUCA ONU KURVU MARIE

8. a i skarlet isto,nadam se da ce ih obe neko upucati,nemaju nikakvu poentu u seriji osim da budu dezurni smaraci

9. Скајлер. Да нема ње серија би била два пута боља.

10. e,ona,na nju sam mislil,loll

11. a i skarlet isto,nadam se da ce ih obe neko upucati,nemaju nikakvu poentu u seriji osim da budu dezurni smaraci

Скајлер. Да нема ње серија би била два пута боља.

E, Bačje, nikad ti neću oprostiti ono kad si mi ulivao lažnu nadu da će umreti u mislim da je tad bila treća sezona. Mnooooooogo me nervira, i ona druga isto, ali Skajler... Nervirala me i ona nervozna što izvozila u Češku, ali mi je u ovoj epizodi ispala kul.

12. Ова што извози у Чешку је глумела у вероватно најглупљем филму који сам гледао, а који ми је препоручио господин изнад. :Д

13. SKAJLER JEBEM JOJ SEME! SAMO ONA ME VIŠE NERVIRA OD ONE DŽORLE KALISI!

14. HAhahahahaha, prosek 4,9 hahahaha. Aj, možda i pogledam.

Evribodi hejts Skajler.

15. Skjaler smara, ali mi je Lidija kul lik.

16. нисам видео да има тема, дакле, ја почо релативно скоро да гледам, дошо сам до друге сезоне, не знам тачно која епизода, кад се Џеси јебе са оном ћоманком, а треба да дилују са ликом што ради у оном фаст фуд ресторану, серија јебе, скајлер смара.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.