Breaking bad - spojleri

1. kog klinca,brate?...i to isto ko da sam propustio...ne secam se nekog klinca u brejking bedu koji je umro na drugaciji nacin od pucnja u glavu xd

2. Није умро. То је клинац од оне Џесијеве пичке што је нашо на састанцима анонимних алкохоличара или дрогоша или шта већ.

3. al serija stvarno jebe jako...taman kad pomislis da ne moze zanimljivije oni jebu kevu...nikad nisam mislio da ce dzesi biti volterov najveci neprijatelj...podseca me na neke ljude s kojima sam godinama bio na prst u bulju a sad ih jebeno mrzim...

4. "Otrovao" ga Volt kako bi ubedio Džesija da je to učinio Gas i kako bi mu Džesi pomogao i pristao da ga roknu.

Za svaku seriju koju gledam volim da pročitam ovo
    http://www.imdb.com/title/tt0903747/trivia?ref_=tt_trv_trv

A pazite sad ovo

Although the main character of this show is someone who commits many serious crimes (including money laundering, murder, and manufacturing and distributing an illegal and very dangerous narcotic), from the start of the show, a great deal of fan hatred has focused not on him but on his wife, Skyler (played by Anna Gunn). Fans have created many Facebook and other Web pages dedicated to enumerating Skyler's perceived flaws. This became so well-known that Gunn herself wrote an August 24, 2013, New York Times op-ed titled "I Have a Character Issue" about the phenomenon of TV viewers hating strong female characters such as Skyler, Carmela Soprano of "The Sopranos," and Betty Draper of "Mad Men" despite the fact that they are wives of male characters who engage in much less sympathetic and often outright criminal behavior.

5. Sledeca epizoda ce biti flashback.

6. Вероватно гине Гомез, ко га јебе ионако је пичка

7. Kakav haos na kraju jebote, nadam se da će svi da pomru i ovi Arijevci da prave met i to je to. Jebeš hepi ili biter svit end. VAJT PAVA! lolo

8. U jebote kakav kraj

9. Onom govnetu Džesiju treba stvarno prosvirati mozak, ne vidim način da se Gomez i Henk izvuku ipak su Džek i kompanija brojčano nadmoćni.

10. Odlicna epizoda. Nek oni iz Dextera malo prepisuju. 80% epizode sedim na rubu stilice. Ne znam sta da ocekujem, za razliku od onog sranjeta.
    Nije mi jasno, zapravo mi je malo glupo, kada su Dzek i kompanija zapucali, Henk i onaj kolega su bili "na otvorenom". Bas ni je dan metak da ih ne pogodi?

11. Давид им јеба кеву оном надрканом пушком.

12. Nešto ćitam, kako su im ove žene u seriji dosadne, pa k'o da su platili nekog tekstopisca da specijalno pravi uloge za dosadne žene u seriji. Kako bih onu Henkovu tuk'o varjačom u čelenku. Sporo. Ona Valtova dobra milfača za svoje godine, čoveče, al' isto dosadna k'o kurac.

Očekivao sam da će biti više neke vatačine, jebote ni Valt ni Henk ni jednom da pojebu one svoje hanume, neka scena, sisa dispane, malo spenkovanja, guzlić da sevne, neki žešći stiskavac uz ormar, taj neki rad. Ej! Majke mu ga, za sve emitovanje ove serije i posle sveg onog zvocanja i smaranja od Valtove ženetine, ja očekivao da će bar jednom da popizdi i da upali limuzinu, 20K pod mišku, i sa Džesijem da ode u neke kuravele. Zar to ne bi bio carski teferič? Tu su me razočarali.

13. Не ваља ни кад је много занимљива серија, Луксе...

14. Ej, za pet sezona ni jednom?! Tu je Saul najveći car i bogotac, Saul jebe ne bira lolo Mnogo dobar lik.

15. Ej! Majke mu ga, za sve emitovanje ove serije i posle sveg onog zvocanja i smaranja od Valtove ženetine, ja očekivao da će bar jednom da popizdi i da upali limuzinu, 20K pod mišku, i sa Džesijem da ode u neke kuravele. Zar to ne bi bio carski teferič? Tu su me razočarali.

Bilo je kurvi u prvoj sezoni. Sad jedno 7-8 sezona da odmore, pa će ponovo.
    http://www.youtube.com/watch?v=_50AduGvQAU

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.