Breaking bad - spojleri

1. Ja moram da ponovim da je ova sezona najdosadnije sranje koje postoji. U univerzumu. Hendz daun.

2. hvala.gledao sam dok je bilo.pa rekose da ce biti od avgusta.kada sve izadju,pogledacu.treba valjda 8 da ih bude jos.

3. Nema frke, Sanitarni. Preporučujem ti onda da izbegavaš ovu temu, pošto je puna spojlera. :)

4. A evo kako je Walt skonto da onog malog treba otrovati, jebote kako je serija prejaka i kako se ide u detalje
    http://www.youtube.com/watch?v=InG9vnGrprQ

5. Hahhahah, Dušane, slažem se... To mi je u plejlisti. FOUR THREE TWO ONE EEEEEARTH BELOW US DRIFTING FAAAALIIIIING FLOATING WEIGHTLESS.... :D

6. Ima li negdje live strim da se gleda BB?

7. Ima ako dočekaš 3 ujutru
    http://www.stream2watch.me/live-tv/amc-live-stream
    ako neće rifrešuj i menjaj linkove traje malo al radi ko sat kad krene

8. Nisam nešto oduševljen ovom poslednjom epizodom, još Džesi ispade drukara.

9. По мени ова епизода је одлична јер смо видели колика је у ствари џукела Хенк. Целу серију сам ишчекиво кад ће Џеси креснути Скајлер, кад оно од тога изгледа неће бити ништа. Сад се надам да ће креснути Мари, вероватно се ни то неће десити али ја се ипак надам.

10. Ја не могу да се сетим докле сам стигао, ај помозите
    ваљда епизода-две после оне када џеси иде по пакете са оним професионалцем што је био да уклни доказе кад му је риба оверила

11. То је било негде у четвртој сезони.

12. После фејс офа, илити посел смрти оног смрада мексичког што је продавао оне пилећине. Кад Џеси и Валтер покрежћу тржиште велико попут тог

13. И ја сам значи позаборавио. Немој тако о Гасу. Он је леђенда.

14. ja mislim da su sve zenske osobe u brejking bedu jebene smaracice najgore one...svaka mi ide na kurac
    a inace moze li neko da mi objasni U CEMU JE FORA SA ONOM DZESIJEVOM JEBENOM PLJUGOM...PONASA SE KO JA KAD MI NEKO UZME ZADNJU HAHAHAHAHAH

15. Била бочица са отровом уштекана у пљугу и лик у прошлој епизоди сконта да су му је узели како би отровали оног клинца. Е сад што су га тровали не сећам се тачно.

16. И нису га тим отровом отровали него је Волт узо неку биљку, а отров је уштеко у утичници у зиду.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.