Breaking bad - spojleri

1. Moze neko da mi kaze koja je po redu bila poslednja epizoda pre ove duge pauze, hocu da gledam nove, al' sam zaboravio gde sam stao ?

2. poslednja pre pauze je osma.

3. moguci SPOILER

izgleda da je ricin za uncle jack-a.

4. Ja mislim da nije niko mogao pogodit onakav razvoj događaja. Moguc je ricin i za Skyler, ovi će roknuti Pinkmana, a ona ostaje kao jedina koja zna o njegovim poslovima

5. Још горе, Џеси ће да им буде роб. Боље да га рокну. Алаве пичке, узели су 69 милиона и није им доста.

6. Zaokruzimo na 70 :D Joooj, pitanje sta ce raditi sa Dzesijem....posto su Henk i Gomez mrtvi (verovatno :D) iskoristice Dzesija da kuva za njih posto Volt nece...nece ga ubiti...e sad sta dalje nemam predstavu.. :D

7. Ona scena na početku definitno nešto govori, ne bih je ubacili bez veze

8. I da jedna stvar mi nije jasna....kad je zvao Skajler...99% je znao da je tu murija...znaci imao je nekog razloga da kaze sve one stvari

9. Он све ради са разлогом.

10. U jebote... Gledam seriju i samo odjednom pise PREVEO TAJ I TAJ
    Nikada u zivotu mi 45 minuta nije brze proslo.

Skajler posece Voltera nozem, on joj ga otme i Junior pickica ga prijavi policiji lolo
    Debil.

Ja bi realno bio ponosan da mi kazu da je cale mafijaski Bos, a ne profesor dosadni.

11. moguce da ce walt da popizdi kad provali da dzesi kuva za naciste i da ce hteti da ih izroka

12. al to je najjace kod ove serije sto je toliko jebeno nepredvidiva...ko je jos mogao ovakav splet dogadjaja pretpostaviti...niko jbt...to ce garant biti i u sledecoj,ko zna sta ce se sve desiti...neke havarije koje cine ove iz ove epizode male babe...i to se non stop deshava

13. E to... Na pocetku im je bio problem kako da ukradu ono jedno bure, a kasnije ceo voz.
    Prvo nije mogao ni dolara da zaradi, uvek je imao neke troskove. Sada je pokupovao kola, perionicu i jos mu je ostalo preko 80 miliona...

14. јебена незахвална скајлер. јебена субурбанска амерска кева дебил.

15. и да мало је ретардирано што као сад им треба овај да кува имају 70 милиона? безвезе. и ретардирано је мало било што хенк и гоми нису показали значке онда. ал без обзира серија и даље страшно јебе и што каже оланик баш је до јаја непредвидива. нема трулих преупотребљиваних фора из холивудских фимова.

16. винсе гилигане сврши ми по пазуху.

17. Davide, moje neko vidjenje:

и да мало је ретардирано што као сад им треба овај да кува имају 70 милиона? безвезе.

Pa vec su poubijali konkurenciju i imaju spremnu "kuhinju". Zasto ne bi?
    Ni Volt nije stao kada je zaradio 700 000 koje je zacrtao u startu.

и ретардирано је мало било што хенк и гоми нису показали значке онда.

Ja sam ovo skonao na ovaj nacin.
    Da su poceli da vade znacke, jedna ruka bi im bila zauzeta i onda bi ovi otvorili rafal. Kako Gomes da puca iz sacmare sa jednom rukom?

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.