Ja mislim da nije niko mogao pogodit onakav razvoj događaja. Moguc je ricin i za Skyler, ovi će roknuti Pinkmana, a ona ostaje kao jedina koja zna o njegovim poslovima
Zaokruzimo na 70 :D Joooj, pitanje sta ce raditi sa Dzesijem....posto su Henk i Gomez mrtvi (verovatno :D) iskoristice Dzesija da kuva za njih posto Volt nece...nece ga ubiti...e sad sta dalje nemam predstavu.. :D
al to je najjace kod ove serije sto je toliko jebeno nepredvidiva...ko je jos mogao ovakav splet dogadjaja pretpostaviti...niko jbt...to ce garant biti i u sledecoj,ko zna sta ce se sve desiti...neke havarije koje cine ove iz ove epizode male babe...i to se non stop deshava
E to... Na pocetku im je bio problem kako da ukradu ono jedno bure, a kasnije ceo voz.
Prvo nije mogao ni dolara da zaradi, uvek je imao neke troskove. Sada je pokupovao kola, perionicu i jos mu je ostalo preko 80 miliona...
и да мало је ретардирано што као сад им треба овај да кува имају 70 милиона? безвезе. и ретардирано је мало било што хенк и гоми нису показали значке онда. ал без обзира серија и даље страшно јебе и што каже оланик баш је до јаја непредвидива. нема трулих преупотребљиваних фора из холивудских фимова.
и да мало је ретардирано што као сад им треба овај да кува имају 70 милиона? безвезе.
Pa vec su poubijali konkurenciju i imaju spremnu "kuhinju". Zasto ne bi?
Ni Volt nije stao kada je zaradio 700 000 koje je zacrtao u startu.
и ретардирано је мало било што хенк и гоми нису показали значке онда.
Ja sam ovo skonao na ovaj nacin.
Da su poceli da vade znacke, jedna ruka bi im bila zauzeta i onda bi ovi otvorili rafal. Kako Gomes da puca iz sacmare sa jednom rukom?
http://www.buzzfeed.com/daves4/35-pictures-that-will-change-the-way-you-look-at-breaking-ba
Dobra epizoda.
Moze neko da mi kaze koja je po redu bila poslednja epizoda pre ove duge pauze, hocu da gledam nove, al' sam zaboravio gde sam stao ?
poslednja pre pauze je osma.
moguci SPOILER
izgleda da je ricin za uncle jack-a.
Ja mislim da nije niko mogao pogodit onakav razvoj događaja. Moguc je ricin i za Skyler, ovi će roknuti Pinkmana, a ona ostaje kao jedina koja zna o njegovim poslovima
Још горе, Џеси ће да им буде роб. Боље да га рокну. Алаве пичке, узели су 69 милиона и није им доста.
Zaokruzimo na 70 :D Joooj, pitanje sta ce raditi sa Dzesijem....posto su Henk i Gomez mrtvi (verovatno :D) iskoristice Dzesija da kuva za njih posto Volt nece...nece ga ubiti...e sad sta dalje nemam predstavu.. :D
Ona scena na početku definitno nešto govori, ne bih je ubacili bez veze
I da jedna stvar mi nije jasna....kad je zvao Skajler...99% je znao da je tu murija...znaci imao je nekog razloga da kaze sve one stvari
Он све ради са разлогом.
U jebote... Gledam seriju i samo odjednom pise PREVEO TAJ I TAJ
Nikada u zivotu mi 45 minuta nije brze proslo.
Skajler posece Voltera nozem, on joj ga otme i Junior pickica ga prijavi policiji lolo
Debil.
Ja bi realno bio ponosan da mi kazu da je cale mafijaski Bos, a ne profesor dosadni.
moguce da ce walt da popizdi kad provali da dzesi kuva za naciste i da ce hteti da ih izroka
Sta ga bole kurac?
al to je najjace kod ove serije sto je toliko jebeno nepredvidiva...ko je jos mogao ovakav splet dogadjaja pretpostaviti...niko jbt...to ce garant biti i u sledecoj,ko zna sta ce se sve desiti...neke havarije koje cine ove iz ove epizode male babe...i to se non stop deshava
E to... Na pocetku im je bio problem kako da ukradu ono jedno bure, a kasnije ceo voz.
Prvo nije mogao ni dolara da zaradi, uvek je imao neke troskove. Sada je pokupovao kola, perionicu i jos mu je ostalo preko 80 miliona...
јебена незахвална скајлер. јебена субурбанска амерска кева дебил.
и да мало је ретардирано што као сад им треба овај да кува имају 70 милиона? безвезе. и ретардирано је мало било што хенк и гоми нису показали значке онда. ал без обзира серија и даље страшно јебе и што каже оланик баш је до јаја непредвидива. нема трулих преупотребљиваних фора из холивудских фимова.
винсе гилигане сврши ми по пазуху.
Davide, moje neko vidjenje:
Pa vec su poubijali konkurenciju i imaju spremnu "kuhinju". Zasto ne bi?
Ni Volt nije stao kada je zaradio 700 000 koje je zacrtao u startu.
Ja sam ovo skonao na ovaj nacin.
Da su poceli da vade znacke, jedna ruka bi im bila zauzeta i onda bi ovi otvorili rafal. Kako Gomes da puca iz sacmare sa jednom rukom?