Cast
Episode credited cast:
Bryan Cranston Bryan Cranston ...
Walter White
Anna Gunn Anna Gunn ...
Skyler White
Aaron Paul Aaron Paul ...
Jesse Pinkman
Dean Norris Dean Norris ...
Hank Schrader
Betsy Brandt Betsy Brandt ...
Marie Schrader
RJ Mitte RJ Mitte ...
Walter White, Jr.
Bob Odenkirk Bob Odenkirk ...
Saul Goodman
Billy Lockwood Billy Lockwood ...
APD Detective
Laura Fraser Laura Fraser ...
Lydia Rodarte-Quayle
Jesse Plemons Jesse Plemons ...
Todd
Michael Bowen Michael Bowen ...
Uncle Jack
Rest of cast listed alphabetically:
Max Arciniega Max Arciniega ...
Krazy-8
Jonathan Banks Jonathan Banks ...
Mike Ehrmantraut
David Costabile David Costabile ...
Gale Boetticher
Raymond Cruz Raymond Cruz ...
Tuco Salamanca
zasto se zadnje 4 osobe nisu pojavile u epizode,a pise na imdb-ju da su tu...bas za ovu epizodu
pogledao sam 3 te nove epiozde.dosta za danas.malo je govnjivo i dosadno.nije lose,al sam navikao na bolje epizode.sal ce pinkmena da izvuce i kada bi ubio obamu...
brate,ako ti tako kazes...nadam se da nam se slazu ukusi u klopi,da ne moram jos nesto da batalim...ono,jel volis sutlijas?ne znam da li znas,al postoje ljudi koji drugacije vide neke stvari.mislim,kod mene u okruzenju je to skoro pa i normalno.ne ona pederska izreka da se ukusi razlikuju,vec da ljudi odredjenje stvari drugacije dozive.nekada su nalozeni na nesto,pa drugacije vide,malo seru,ima jos dosta razloga...
dosadno mi je,ne znam kako to da ti pojasnim.moze da se gleda,al predjasnje su bile bolje...nema tu nekog objasnjenja.usporeno,sterilno,vec vidjeno...pinkmen sjeban,sal ga spasva,on i volt se hejtuju,nova ekipa ubija staru,henk opet vija...100 puta
da znas da citas,kao sto ocigledno ne znas,procitao bi da me je covek pitao zasto.i ja sam mu kulturno odgovorio...tako to ide u konverzaciji.onda se pojavis ti sa liv brejking bed aloun...kao,smaras,time si me zajebao...ispo kul.buci,buci...
da,ai tema je o seriji gde nije naslov,iskljucivo hvalospevi...ljubac <3
jebiga jos malo i finale, realno da si stavio 1000 teorija kako ce se zavrsiti sumnjam da bi pogodio. serija jebe na vise nivoa, ne znam kako misle da zavrse u 2 epizode :)
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
http://www.imdb.com/title/tt2301451/ 9.9 ocena hohohoohhoo
Episode credited cast:
Bryan Cranston Bryan Cranston ...
Walter White
Anna Gunn Anna Gunn ...
Skyler White
Aaron Paul Aaron Paul ...
Jesse Pinkman
Dean Norris Dean Norris ...
Hank Schrader
Betsy Brandt Betsy Brandt ...
Marie Schrader
RJ Mitte RJ Mitte ...
Walter White, Jr.
Bob Odenkirk Bob Odenkirk ...
Saul Goodman
Billy Lockwood Billy Lockwood ...
APD Detective
Laura Fraser Laura Fraser ...
Lydia Rodarte-Quayle
Jesse Plemons Jesse Plemons ...
Todd
Michael Bowen Michael Bowen ...
Uncle Jack
Rest of cast listed alphabetically:
Max Arciniega Max Arciniega ...
Krazy-8
Jonathan Banks Jonathan Banks ...
Mike Ehrmantraut
David Costabile David Costabile ...
Gale Boetticher
Raymond Cruz Raymond Cruz ...
Tuco Salamanca
zasto se zadnje 4 osobe nisu pojavile u epizode,a pise na imdb-ju da su tu...bas za ovu epizodu
700 000 i 70 еј седамдесет не 7 је небо и земља не мораш више да скуваш кафу никад може црнац роб да ти је кува а камоли мет.
хенк је држо гију, може једном руком да узме значку, поготово што је жандар и зна да барата гијом и може да пуца једном.
Похлепа јебига.
Видех сад да ће бити још двије епизоде и крај. Очекујем спектакл.
mislim da je jedino sigurno to da ce SVI biti mrtvi...
ili fazon otrijemo da voltov sin stoji iza svega lolo
pogledao sam 3 te nove epiozde.dosta za danas.malo je govnjivo i dosadno.nije lose,al sam navikao na bolje epizode.sal ce pinkmena da izvuce i kada bi ubio obamu...
cvore, ja ne znam sta ocekujes..idi gledaj GoT prokleti...
idi gledaj stizu dolari. Karta se matori u velike pare lolo
ju ,izvinjavam se...jesam li vas uvredio time sto sam rekao da su ove epizode losije od proslih?salio sam se,svaka je bolja od prethodne...
ako epizode od 9,2 9,8 i 9,9 nisu dovolje za tvoj ukus, ne znam stvarno...batali gledanje serija.
brate,ako ti tako kazes...nadam se da nam se slazu ukusi u klopi,da ne moram jos nesto da batalim...ono,jel volis sutlijas?ne znam da li znas,al postoje ljudi koji drugacije vide neke stvari.mislim,kod mene u okruzenju je to skoro pa i normalno.ne ona pederska izreka da se ukusi razlikuju,vec da ljudi odredjenje stvari drugacije dozive.nekada su nalozeni na nesto,pa drugacije vide,malo seru,ima jos dosta razloga...
znam sve to al sta ti konkretno ne valja kod novih epki? zasto ti je dosadno? :D
dosadno mi je,ne znam kako to da ti pojasnim.moze da se gleda,al predjasnje su bile bolje...nema tu nekog objasnjenja.usporeno,sterilno,vec vidjeno...pinkmen sjeban,sal ga spasva,on i volt se hejtuju,nova ekipa ubija staru,henk opet vija...100 puta
sanitarni,smaras...napusti temu
izvini brate,jesam te uvredio?
nisi me uvredio,ali zatrpavas temu svojim objasnjavanjima zasto ti se ne svidja,a nas boli kurac za to onako bas
da znas da citas,kao sto ocigledno ne znas,procitao bi da me je covek pitao zasto.i ja sam mu kulturno odgovorio...tako to ide u konverzaciji.onda se pojavis ti sa liv brejking bed aloun...kao,smaras,time si me zajebao...ispo kul.buci,buci...
da,ai tema je o seriji gde nije naslov,iskljucivo hvalospevi...ljubac <3
hahah al si ti prso tebra...
jebiga jos malo i finale, realno da si stavio 1000 teorija kako ce se zavrsiti sumnjam da bi pogodio. serija jebe na vise nivoa, ne znam kako misle da zavrse u 2 epizode :)