U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
ШОГОР
Vidim odlicne su kritike za ovu najnoviju epizodu. Jedva cekam prevod :)
ja ne mogu da docekam prevod :)
av av
SPOJLERI SPOJLERI
zato mi je henkova smrt izgubila malo na tezini kad sam to izvalio...al kida svejedno
Ja počeo juče da gledam i uđem ovde da vidim da je Henkova smrt izgubila na težini.
jbg,preporucio bi ti da ne ulazis u ovu temu dok ne dodjes do najnovije epizode...spojlera je mnogo,a pogotovo sad kad se blizi kraju...
odgledah ovu najnoviju...jbg,bez prevoda je tuki...nije ko predhodna,ali je posle nje najbolja u sezoni...
Е јебига, жао ми Џесија само тако. Дал ће ико остати жив на крају...
a sto se skajler ubila, to mi nije jasno...
Не лажи људе, само су Џесија убили они нацисти док је бежао.
Kako mi se kenja od ove džindžerske svršotine po imenu Tod. Ipak, voleo bih da Giligen uradi prikvel sa njim u glavnoj ulozi, da prikaže njegov trnovit put ka ''slavi'', počev od njegovog detinjstva, preko šurovanja sa ujom, pa do konačnog formiranja njegovog novog Ja, kada Tod kao narator izjavi: ''And suddenly I felt nothing.'' Ako je to moguće uraditi, bilo bi lepo. :)
EDIT: Ispravka, spin-off, ne prikvel.
Henk i njegova zena, Skajler i njen sin, koji su to neljudiii, Volt jedini dobar cojk.
Kakva govna svi osim Volta jebote. Sol i dalje kida i Majk naravno.
kad li ce izaci prevod jebeni viseeeeee
Ima prevod jebote, na engleskom, ionako je na srpskom sranje prevod. Ne znaju.
Relativno skoro sam pocela da gledam, i naravno navukla se. Da ne nagadjam kraj, verovatno cu se zeznuti, ali ne znam kako misle da srede ceo haos u 60 min. osim ili nekog gadnog masakra ili da ostave kako je sad uz mozda par nekih izmena. Opet, i Volta su pretvorili iz 'kancer survajver profesora, teskog 70 mil.' u 'cudaka koji umire u nekoj americko/kanadskoj zabiti' u roku od epizode, tako da...
Btw iako sam fan serije, ovo je realno kul
http://www.youtube.com/watch?v=oDqGAUvWKkU
SPOJLERI
Koji zaokret sa onim Grey intervjuom. Kako se njega setio Giligan madjija?
Bila malo spora epizoda s obzirom da je predposlednja, ali je kraj odlican.
Onu scenu niko nije mogo pogodit, sad ce svi kontat da je Ricin za njih al kurac, opet ce nas Giligan iznenadit.
Nije ricin za njih.
Meni izgleda kao da je ta izjava da je on samo kumovao imenu i nista vise, okidac za njegove sledece postupke.
Jedan od vaznijih razloga zasto je usao u biznis kuvanja je: Iako ima nobelovu nagradu i prepametan je - nije nista uradio u zivotu. Sada su mu svi okrenuli ledja, a ovi izjavljuju da je on niko i nista.
Prvo sto mi sada pada na pamet je da ce isplanirati nekako da izroka one brkajlije i da ce opet da se vrati na tron.