Breaking bad - spojleri

1. Јебо си му кеву Еди.

2. e Edi izvini što te pitam ali jel se ti profesionalno baviš fotošopiranjem ili to samo ovako za zajebanciju radiš? ako se ne baviš profesionalno, trebao bi početi...

3. Zadnje 2 epizode ce trajati po 75 minuta. Kul. :D

4. Сањо сам данас да гледам ББ и да су Волт и Џеси рокнули Лидију.

5. Лидија је тотално небитна, била би фора да убију један другог или бар оне глупе жентураче досадне.

6. ja se do nedavno mislio da je henk burazer od skajler

7. A ozymandias je valjda neka pesma od Šelija.

8. The flashback of Walt and Jesse at the beginning of the episode was the final scene that was shot for the series.

IMDB Trivia

9. Ovi mitbastersi vredjaju inteligenciju. Gledao sam samo par puta i nije mi se svidelo. Sada sam pogledao ovo.
    Pa jebote, naravno da ce volter izginuti ako baci ono sranje sebi pod noge. I stavili pet, ali PET puta vecu kolicinu, razvalilo celu zgradu i pobilo sve i kazu: Nemoguce.

10. ja se do nedavno mislio da je henk burazer od skajler

Kad brother-in-law prevode kao zet i šurak, a ne pašenog.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.