Breaking bad - spojleri

1. Сасам скино прву епизоду пете сезоне да се подсетим.

Видим ону пушку јеботе, нема шансе да ће он оним чудом моћи да рукује видиш какав се осушио, једва би цегер са пијаце поњо.

2. da, ta puska i njegovo trenutno stanje nemaju nikakve veze. kolko se cini ono neki mitraljez, neka teska artiljerira.

ili daje nekom, ili je deo nekog drugog plana.

3. Што би волео да неко рокне оно говно ћопаво, ретардирано. Ја мислим да ће Баџер и скини Пит да рокну нацисте, Лидију и Волта и онда они да буду нарко босови :)

4. YeahBatch, da te ispravim, on zna da je Dzesi ziv.

5. Koliko epizoda ima u 5 sezoni? Sve su izašle?

6. Још једна, укупно 16

7. Aaaaaaaaaaaaaa, šta će da bude?!? Treba neka kladionica-prognoza da se organizuje. I opet ne znam šta bih napisao.

Ustvari znam! Treba mu ricin da dovrši Broka!

8. МАЛИ ПРЕВИШЕ ЗНА!

9. Vins Giligan rece da ima jednu rec koja je kljucna za finale: "Woodworking".

10. нећу да читам због спојла, јел се завршио серијал? чекам крај па да све скинем и одгледам...

11. eo sutra se završava

12. Zadnja epizoda se gleda bar 3 puta :-)
    Mislio sam nakon sad završetka gledati sve ispočetka.

13. Mislio sam nakon sad završetka gledati sve ispočetka.

I ja cu sigurno. Na zimu :)

14. jel izasla poslednja epizoda? jel ima negde da se skine il odgleda online?

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.