Pa ipak je završeno hepi endom, Volt je morao da umre pre ili kasnije. Meni najsmešnije bilo ovo na kraju kad Todu zvoni telefon i ide pesma "Lydia, oh Lydia".
Fenomenalno. Vrhunac cele serije se desio, kada priznaje kako je sve radio zbog sebe i jer se osetio zivim. Za one koji su ocekivali nesto neocekivano- cela serija je tekla nekim logicnim tokom i Volt je uvek pametno povlacio poteze. U poslednjoj epizodi je izdominirao. Jedini drugaciji kraj je mogao da bude zaobilazak hepi enda, tj da se nacisti izvuku, sto bi bilo bezveze. Ili da Flin odseta sa milionima dolara kao Kajzer Soze.
Nocas izlazi. Sutra poslepodne ce biti prevod.
Neko rece da ce traje 75 min traje poslednje 2, nije se ostvailo na prosloj, da li ce biti tako i za ovu? I jel ovo poslednja sezona?
ja sam sad gledo poslednju, dajle predposlednju, dakle 15-tu i traje 55 minuta, ne 70
jebe mi se zxa prevod...kad cu moci da je skinem?
bitch!
trajace i ova 50 i nesto minuta,nego ovi mentoli ukljucuju i reklamae u to...pa kao 75...moce da se gleda oko 5 ujutru izlazi torent
http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/photo/aXbxXPD_460s_v1.jpg
blizimo se samom kraju
mislim da ce svi umreti
samo je pitanje koliko surovo
a marie ili volterov sin ili tako neka nebitna glava bice kljucni garant
kakav kraj!
Ima neko da mi posalje torrent za novu epizodu?
ne svidja mi se kraj
nadimce,pvt
Ovaj gore mim sa Kijanom me podsjeća na Voltera džuniora zbog ove iskrivljene face i retardiranih pitanja.
http://31.media.tumblr.com/5568a0137b84fc788354a3f6e6fb1fcc/tumblr_mtwbvsESnj1qie5kfo1_500.jpg
Очекивао сам веће лудило, овако би и ја урадио јебогабог
Прељепо, прељепо...
Znate šta je najsmešnije
Što je dzesi trebo da rikne u prvoj sezoni lolololo
Pa ipak je završeno hepi endom, Volt je morao da umre pre ili kasnije. Meni najsmešnije bilo ovo na kraju kad Todu zvoni telefon i ide pesma "Lydia, oh Lydia".
Јел има ико титл на српском?
ne svidja mi se jer sam ocekivao nesto ubermracno :))
hepi end mi je nekako gej i komercijalno...al i u tome su pokidali pa i ne bunim se mnogo
UBILI SU DZONA NA ZIDU!!!
Fenomenalno. Vrhunac cele serije se desio, kada priznaje kako je sve radio zbog sebe i jer se osetio zivim. Za one koji su ocekivali nesto neocekivano- cela serija je tekla nekim logicnim tokom i Volt je uvek pametno povlacio poteze. U poslednjoj epizodi je izdominirao. Jedini drugaciji kraj je mogao da bude zaobilazak hepi enda, tj da se nacisti izvuku, sto bi bilo bezveze. Ili da Flin odseta sa milionima dolara kao Kajzer Soze.