Breaking bad - spojleri

1. sranje mi je ono sa onim mitraljezom, jest se kurac parkiro i znao de ce ovi da budu kako da stoje itd...ocekivo sam bombu neku

2. Знаш да му је онај бркати реко како да стане а он се правио луд.

3. Al kolko ludi giligan pazi na detalje pazi skida sat na govornici jer u onoj sceni na početku pete sezone ne nosi sat haha

4. Ulogovao sam se posle 10 dana da kazem samo ovo:

Tandrcak
    Очекивао сам веће лудило, овако би и ја урадио јебогабог

NE SERI!!!!

EDIT: I da, najjaca serija svih vremena...

5. каква серија, какво остварење.

6. и какав избор песме за крај.
    http://www.youtube.com/watch?v=0pwc0klMRSQ

7. Svideo mi se kraj, sve su lepo upakovali, i podsećanje na Džesijevu priču o kutiji, i to što će deca dobiti pare, i svidelo mi se to što je iskoristio Bedžera i Skini Pita, zadovoljavajuć kraj skroz.

8. Savrsen kraj.
    Porodica dobila pare, Dzesi preziveo, Volter ostao dosledan svojoj nultoj toleranciji... Na kraju je umro u labosu, sto je svakako bolje nego da je umro u zatvoru od raka.

9. Skajler čak i u poslednjoj epizodi morala da ide na kurac! I onaj ćopavac usrani jebem mu seme i ko ga okoti!

10. ћопави ретард је испо пичка једна мала. ај јбг морало је ако се хтело да серија иде у том смеру.

шта беше прича о оној кутији џесијевој?

11. Кога боли курац што си се ти џанки улогово побогу деџго

12. e da, u cemu je fazon sa kutijom?

13. Kad je bio na onom sastanku lečenih narkomana pričao je kako je trebao da napravi kutiju.Kad je napravio pitao ga profesor dal je to najbolje što može ovaj reko da nije i za par meseci napravio novu kasnije je pričao kako mu se sviđalo da radi na toj kutiji i kako ju je na kraju prodao za dop

14. Au čega se vi sećate... kad ste gledali te sezone? Ja sam pola zaboravio dok sam čekao nastavak ove sezone.

15. Meni je krivo stoe kucka Henkova ostala ziva. I Skajlar. I copavac. Sve u svemu je govno kraj.

16. Au čega se vi sećate...

Pa gledali smo...

17. Brate, gledao sam i ja, ali sam u međuvremenu pogledao još jedno 4 ovakve serije, svaka sa po bar 3 sezone, plus je prošlo nekoliko meseci otkad sam gledao one stare epizode.

18. Cace, ako se ne secas kutije, imas ozbiljan atensn disordr.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.