Breaking bad - spojleri

1. <-a ne, ne loze se na brkatog nastavnika nego na narko bosa

Najjače je što se svi lože na Hajzenberga, meću slike na avatare i ta čuda, a da recimo u stvarnom životu znaju nekog takvog zaboranog cvikeraša sa doktoratom, sa akademskim izražavanjem, detetom invalidom, slabo plaćenim žnj poslom i nakaradnim autom, rekli bi: "torima smarač", ili u blažem slučaju "jebiga jadan, nije se snašao u životu" i možda bi im pao na pamet eventualno u kontekstu "ma jebo školu, vidi kako TAJITAJ završio škole pa eto kako mu je, nema ni bembaru".

2. Може ли ми неко рећи зашто Волт стално сијече ону кору хљеба кад прави сендвиче? Био је некакав акценат на томе...

3. Јер је онај лик кога је прво убио у подруму волео такве сендвиче. Сад ја не умем да филозофирам и то што мислим претворим у речи, има ту неких симболика, кураца палаца.

4. ima aflatoksina u kori.

5. bice da je to, jebac...

6. Pa da, od kad je ubio Krejzi Ejta u podrumu, seče koru sendvičima. Nema mnogo tu filozofije.

7. Ne, on seče i inače, a Krejzi Ejt je isto sekao koru.

8. Kolega sa faksa se bavim ovim 3D dizajnom, a ujedno je i veliki fan serije.
    http://sphotos-d.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/69228_10151376888597144_183832944_n.jpg
    Razvalio je lik.

9. Ekstraaaa.....

Je l' on to ima neku kompulsivnu obavezu prema Džesiju, s' obzirom koliko su prošli zajedno? U poslednjoj (do sad) epizodi Džesi se usr'o kad ga je posetio, mislio da će da ga sredi jer više ne radi za njega, a ovaj mu don'o pare. Ja sam se pokidala kada sam videla onu scenu kako se igra sa bebom posle svih onih ubistava u zatvorima. :) Odlična gluma, nemam nikakvih zamerki na to, radnja je ponekad malo spora, kada su mi prepričavali mislila sam da će veći akcenat biti na hemiji, ali sve u svemu, jako dobro.

10. Njihov odnos ti je krajnje zaguljen. Ali je najjace je kad se tuku i Dzesi mu psuje sve po spisku, a uvek sa oslovljava sa Gospodine Vajt :)

11. Aha, hahahhahahahah! :) Nekad mi dođe da ubijem Vajta kako tretira Džesija (mada i ovaj često nešto sjebe, ono kad je ugasio onaj požar na bateriji vodom...), a onda odjednom mu uplati rehabilitaciju ili žrtvuje svoj život i zasere posao zbog njega, ili se trudi maksimalno da ga poštedi ubijanja, pa se predomislim. Simpatičan mi je Džesi lik. :) Čini mi se da je Volt sad baš debelo zaglibio, Džesi mu je jedina mrva savesti i preostale dobrote koju ima prema nekom. :)

12. Što sam se iznervirala kacam videla da neće da crkne ta žena, mnoooooooogo smara, mnogo.
    Meni je ovo bilo omiljeno.
    http://youtu.be/cGhkgzvucHU

13. Zena mi je dosta nejasna u toj celos seriji, ali mozda ce odigrati neku kljucnu ulogu na kraju.
    http://www.youtube.com/watch?v=KJshYIbuKYY
    Ovo je od jacih isto ( nisam nasao bolji snimak )

14. Jao, ta druga paničarka mi je još gora! Ona što pije vruće vode sa limunom. lolololo Sve bi to pobila. Ali svakako svi, i Skajler i ta i svi-odlična gluma.

15. Ona što pije vruće vode sa limunom

Ne mogu da se setim. Ko je to?

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.