mislio sam konkretno čime ćeš da krečiš...
zavisi od lika koji radi, i njegove cene, a to upravo zavisi od toga šta u stvari hoćeš i čime ćeš da se kreči. mahom naplaćuju po kvadratu.
slušaj, raditi sa tonerima i polikolorom nikakva mustra, ako imaš vremena, počni sam, ne možeš da usereš stvar sve i da hoćeš, osim ako si baš baš operisan od tih stvari:)
slušaj, najbolje je da skupiš par ortaka, kupiš pivo, neki roštilj, pa sami počnete da šljakate to, em što ćeš da uštediš, em što će biti zezanja, a matori će morati da te ispoštuju na kraju:)
E, треба ја да кречим гарсоњеру за неких месец дана... Ако би ми неко дао инструкције шта ми све треба, био бих му захвалан. И у чему је разлика између те полу- и пуне дисперзије.
E, треба ја да кречим гарсоњеру за неких месец дана... Ако би ми неко дао инструкције шта ми све треба, био бих му захвалан. И у чему је разлика између те полу- и пуне дисперзије.
Najbolje ti je da odes u prodavnicu boja lakova i opreme ostale, kažeš im šta hoćeš i oni će ti sve objasniti. Iz mog iskustva ti mogu reći da ne kupujes najjeftinije farbe jer ima razlike kvaliteta izmedu jeftinih i malo skupljih.
Džime, slušaj.
ako hoćeš samo da promeniš boju zidova, kupiš kofu polikolora, Zvezdin polikolor, taj je najbolji, veruj, i toner, odnosno boju koju hoćeš. A pošto je garsonjera, neće ti trebati više od 25kg polikolora i jedan ili 2 tonera, to ti dođe oko 10 evra, možda 1200,1300 dinara.
Da li neko zna kako i koliko se naplaćuje krečenje? Koliko za spolja, a koliko za unutra keša?
tebreks nemam pojma
jebem ti moleraj, kad se setim samo....
zavisi šta hoćeš da radiš
krečim vikendicu... Kompletno iznutra i spolja... Jel ima neko pravilo? Ako se kreči đuture, jel skuplje?
mislio sam konkretno čime ćeš da krečiš...
zavisi od lika koji radi, i njegove cene, a to upravo zavisi od toga šta u stvari hoćeš i čime ćeš da se kreči. mahom naplaćuju po kvadratu.
slušaj, raditi sa tonerima i polikolorom nikakva mustra, ako imaš vremena, počni sam, ne možeš da usereš stvar sve i da hoćeš, osim ako si baš baš operisan od tih stvari:)
nisam...raspitujem se jer hoću da oderem matorce za kintu, a da oni ne cimaju molere, jer bi pukli za kintu više, a i ja bih izduvao...
Valjci i merdevine brate moj a posle na pecanje.
ono... Poludisperzija i puna disperzija :D
slušaj, najbolje je da skupiš par ortaka, kupiš pivo, neki roštilj, pa sami počnete da šljakate to, em što ćeš da uštediš, em što će biti zezanja, a matori će morati da te ispoštuju na kraju:)
to i planiram, samo da skontam šljaku dobro. Ojedanje i opijanje ćemo lako :D aj ako si za zvaću te ;)
ПОЛУДИСПЕРЗИЈА
:Д
Najbolje ti je da odes u prodavnicu boja lakova i opreme ostale, kažeš im šta hoćeš i oni će ti sve objasniti. Iz mog iskustva ti mogu reći da ne kupujes najjeftinije farbe jer ima razlike kvaliteta izmedu jeftinih i malo skupljih.
Zašto koristite izraz krečenje kad svi farbaju jupolom?
Džime, slušaj.
ako hoćeš samo da promeniš boju zidova, kupiš kofu polikolora, Zvezdin polikolor, taj je najbolji, veruj, i toner, odnosno boju koju hoćeš. A pošto je garsonjera, neće ti trebati više od 25kg polikolora i jedan ili 2 tonera, to ti dođe oko 10 evra, možda 1200,1300 dinara.
Najbolji je kod nas slovenski Helios :D
http://www.samsvojmajstor.com/portal/forums/gradjevinarstvo/molersko-farbarski-radovi/sta-je-poludisperzija ovde imaš za početnike dobra objašnjenja.
Jel to onaj sa lavom?
ma zajebi to, poslušaj kako sam ti napisao, radim moleraj honorarno po poterbi već par godina.
zvezdin polikolor je najbolji za tu cenu.
Daj i meni savet imenjače, oće ova moja žena da farbamo zidove u dnevnoj sobi akrilnim bojama, koje su dobre? Nebitna mi cena, samo da su dobre?