Prijava

Da li neko zna kako i koliko se naplaćuje krečenje? Koliko za spolja, a koliko za unutra keša?

jebem ti moleraj, kad se setim samo....

zavisi šta hoćeš da radiš

krečim vikendicu... Kompletno iznutra i spolja... Jel ima neko pravilo? Ako se kreči đuture, jel skuplje?

mislio sam konkretno čime ćeš da krečiš...
zavisi od lika koji radi, i njegove cene, a to upravo zavisi od toga šta u stvari hoćeš i čime ćeš da se kreči. mahom naplaćuju po kvadratu.
slušaj, raditi sa tonerima i polikolorom nikakva mustra, ako imaš vremena, počni sam, ne možeš da usereš stvar sve i da hoćeš, osim ako si baš baš operisan od tih stvari:)

nisam...raspitujem se jer hoću da oderem matorce za kintu, a da oni ne cimaju molere, jer bi pukli za kintu više, a i ja bih izduvao...

Valjci i merdevine brate moj a posle na pecanje.

ono... Poludisperzija i puna disperzija :D

slušaj, najbolje je da skupiš par ortaka, kupiš pivo, neki roštilj, pa sami počnete da šljakate to, em što ćeš da uštediš, em što će biti zezanja, a matori će morati da te ispoštuju na kraju:)

to i planiram, samo da skontam šljaku dobro. Ojedanje i opijanje ćemo lako :D aj ako si za zvaću te ;)

E, треба ја да кречим гарсоњеру за неких месец дана... Ако би ми неко дао инструкције шта ми све треба, био бих му захвалан. И у чему је разлика између те полу- и пуне дисперзије.

E, треба ја да кречим гарсоњеру за неких месец дана... Ако би ми неко дао инструкције шта ми све треба, био бих му захвалан. И у чему је разлика између те полу- и пуне дисперзије.

Najbolje ti je da odes u prodavnicu boja lakova i opreme ostale, kažeš im šta hoćeš i oni će ti sve objasniti. Iz mog iskustva ti mogu reći da ne kupujes najjeftinije farbe jer ima razlike kvaliteta izmedu jeftinih i malo skupljih.

Zašto koristite izraz krečenje kad svi farbaju jupolom?

Džime, slušaj.
ako hoćeš samo da promeniš boju zidova, kupiš kofu polikolora, Zvezdin polikolor, taj je najbolji, veruj, i toner, odnosno boju koju hoćeš. A pošto je garsonjera, neće ti trebati više od 25kg polikolora i jedan ili 2 tonera, to ti dođe oko 10 evra, možda 1200,1300 dinara.

Zvezdin polikolor, taj je najbolji,

Najbolji je kod nas slovenski Helios :D

Jel to onaj sa lavom?

ma zajebi to, poslušaj kako sam ti napisao, radim moleraj honorarno po poterbi već par godina.

zvezdin polikolor je najbolji za tu cenu.

Daj i meni savet imenjače, oće ova moja žena da farbamo zidove u dnevnoj sobi akrilnim bojama, koje su dobre? Nebitna mi cena, samo da su dobre?