![](/assets/vukajlija-8a1b5c1cfaa37915a8b4d51bf02b92cb0e9e1dd235e6e15aa94e201901a8c758.png)
Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Поздрав, не знам до чега је, али кад направим постер уопште није доступан у секцији ''Постери'', него може да се види само преко мог профила. Да ли то значи да сам ја корисник некаквих ограничених могућности и још нисам испунио некакву норму да могу стављати постере, или је то нека грешка у глобалу(мада није, видим други постављају без потешкоћа постере),
Регистрован сам негдје у децембру прошле године, или у јануару ове не знам, не сјећам се тачно, тада сам могао да стављам постере, али сад не могу, уопште се не виде у секцији постери.
Може ли неко да ме упути како да то средим? Поз.
caos
Ti nisi korisnik ogranicenih mogucnosti, vec ogranicenih znanja!
Autorizcaija i cenzura... Moras da sacekas da admini provere poster...
ceka se sat vremena da se odobri poster
ako se ne odobri nikad ni ne izadje
ista je stvar i kod mene!zasto ga onda ne obrisu ako ga vece ne odobre,sta mi zjapi na profilu sa skorom 0:0 !
Ako baciš pogled ispod opcije "napravi svoj poster", videćeš da ti lepo piše obaveštenje da se posteri prikazuju sat vremena posle ako moderator odobri.