Ja moram da kažem da nas je ovog puta bilo u rekordnom broju, koiko sam uspeo da izbrojim negde oko 50 ljudi. Žao mi je što Jogurt nije došao da vatamo bičarke. Ja sam sinoć popio lakat od jedne i to ne zbog nemirnih prstiju već zato što sam je zgazio. Inače Zlatorog je sranje, kao da ga toče u javoj klonji u sred Tirane.
Ја се сад вратих. Био на Негативу. Оно... Момци и даље разваљују са свирком, али је Ивани пропао глас начисто. Фалшира, пуца јој глас, пушта публику да отпева најтеже деонице. Јебеш ти то. А и сморили су с новим песмама. Једино што је ваљало од репертоара је било 'Без промене' и 'Од стакла'. После била Чорба, претпоставио сам да ће Бора одма' да крене да смара с обрадом Кондоровог лета. Претпостављам да се нисам зајебао што нисам остао да их гледам до краја.
Јеси се зајебао, добар је био Бора, сасвим мало је смарао са новим песмама, а и те са којима је смарао су биле пристојне. Једино ми је мало покварило утисак што је неки пијани кепец смарао неке другарице, па су ме замало угазила његова 3 друга, ал' добро. Шта има добро вечерас?
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Ja moram da kažem da nas je ovog puta bilo u rekordnom broju, koiko sam uspeo da izbrojim negde oko 50 ljudi. Žao mi je što Jogurt nije došao da vatamo bičarke. Ja sam sinoć popio lakat od jedne i to ne zbog nemirnih prstiju već zato što sam je zgazio. Inače Zlatorog je sranje, kao da ga toče u javoj klonji u sred Tirane.
Znači svi ste se našli sem Babe? Ccc...
ja sam videla urosa, meni to dosta.
Јесте било спарно.
Kako tolikog čoveka da ne vidiš?
Све је могуће!
:)))
Jašta
Ja sam isto doživeo ispunjenje svog života da popijem pivo s ostalim članovima sad mogu se d'ubijem.
Da tri čoveka na jednu limenku lololo
Гдје ћете бити вечерас?
Ja moram još 10 večeras, majice su extra!
Al' je bilo Nikšićko. Još bilo i crno.
Ja ću biti kuću. A ostalima želim dobar provod i puno bičarki za oplodnju.
Možda ponovo dođem, a' probaću sad ranije lololol... jedino sam Pajka našao dok me Uroš nije pokupio iz gužve, a Kris navodila.
a vi se tamo nalazite?:)
Kakve majice?
Za svaki popijeni Staropramen dobiješ pečat na svoj kartončić, a na svakih 10 dobiješ majicu sa malim logom Staropramena i natpisom CZECH ME OUT
Јеси се зајебао, добар је био Бора, сасвим мало је смарао са новим песмама, а и те са којима је смарао су биле пристојне. Једино ми је мало покварило утисак што је неки пијани кепец смарао неке другарице, па су ме замало угазила његова 3 друга, ал' добро. Шта има добро вечерас?
http://www.belgradebeerfest.com/active/sr-latin/home/muzicki_program.html
Goblini.
I kelti koji traju skoro dva sata.
BLARGH, ima da odgledam neki film večeras, sutra šljakam i tako. Danas sam se izvukao i imao sam vremena da spavam.