Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Уф, ако на Келтима не буде мртвих...
Pa dobro...Kelti su već inventar.
Iskreno... ja možda jedino odem na kelte, goblini mi nisu nešto.
Al' biće sigirno gužva ko kod Čorbe jer do tad je utakmica gotova.
Sinoc je bilo sranje. Ne kontam foru sa ramonsima. Otreznio sam se posle corbe. Veceras nema smisla dolaziti pre 11. Sinoc je jedino sutka bila zanimljiva.
Ako neće dođe električar, neću ni ja, lolololo!
Sledeće godine, možda.
Jbga Tulume da si došao sinoć bilo bi bičarki za obojicu. Ovako sam morao sve sam, nije mi bilo ni Jogurta.
Natnat, gde mi je majica? :)
Lolol prodana za kesicu kokica.
Чуо сам Маркија, мени доста.
Iskreno, nije mi bio nešto Markijev nastup, ali sad preslušavam pesme Ramonsa i itekako je onaj koncert od juče uticao na formiranje mog muzičkog mišljenja.
Hahaha, jel to zato što sam onu jednu prosuo?
I izgleda da su ovde svi bili, ali u grupama od 4-5 ljudi, ili sami :)
Ma jok lololo
Озвучење је било го курац, певач се једва чуо. Иначе, наступ ко наступ, по мени, сасвим океј.
Jeste, previše su pojačali bubnjeve i gitare tako da je ozvučenje jedino loše što je bilo i ne samo na Blickrigu nego i na negaivu, čorbi, al jebiga najviše se pokazalo na Markiju jer su oni drvili u one gitaru u pičku materinu, ali dobro je bilo.
Evo je suši se verovao ili ne. Rekoh, kad već perem jednu što da mi bude teško...
Doneću ti.
i mene do jaja je smorio,....... iscekujuci simple minds
Šta ti je domaćica, mislim stvarno nemam reči.
:trep, trep
http://www.youtube.com/watch?v=5KkRxZXnecg&feature=related
Било до јаја, одвалио сам се. Шутирао се са жгадијом, милина. Како је кренуо онај туц туц ди џеј ухватили ме јаки грчеви у стомаку, па сам уз општа негодовања и прозивања да сам пичка отишао гајби. Нормално се осећам, нисам мамуран, тако да идем и вечерас, јебо испит.