Beer Fest

1. Е, да, онај лик из Мисфитса се није ни чуо, јебем ти озвучење кад се не чује вокал. У сваком случају било до јаја. Нисам слушао Рамонсе од својих најпедерскијих, ултра клиначких пичкопаћеничких дана, типа старији разреди основне, кад носиш џастис фор ол мајицу преко дукса и биваш дукатлија и позер.

2. Basovce treba tući štanglom u vugla. Treba ih kundačiti dok im ne popucaju membrane na zvučnicima od vrištanja.

3. Kad je danas okupljanje? U koliko i gde?

4. nisam siguran da je tako, ali mi se cini da je neki kreten okrenuo zvucnike na kontra stranu...
    corbu nisam cuo kad sam bio iza kvasovog standa, ali su se zato ramonsi perfektno culi kod fontane kada sam pesacio kuci

@ Ludi Cak

jel te nasao molder?

5. startovala me neka lepa devojka i kao: e ti si pajko?
    rekoh jesam onako malo zacudjeno...
    Rece.. znamo se revije...
    Nick joj je KEKA...prijatno me iznenadila...

Trisa mi delovao dosta uradjen,wojtek je bio dobar..

6. Mnogo bre bilo Španaca. Verujte mi, tamno leiken pobedilo. Kao i bavarsko crveno. A i budweiser, ne mogu sad da se odlučim. Muziku sam slabo i čula, stvarno ne znam šta je sa ozvučenjem. U svakom slučaju, nije bilo loše, ali nisam oduševljena.

7. Izgleda da je bilo svih i svakih... zar sam stvarno toliko loše izgledao ?

8. Ja popričah sa Ludim Čakom, Urošem i Vojtekom, bio sam na mahove tamo, sa društvom. bio na Markiu i Čorbi, posle su oni didžejevi smorili, ali boli me kurac, zaboli smo se lepo i izblejali. Doći ću verovatno sutra da vas vidim. :)

9. Ja sam prošla pored Staropramena dvatriput, oko 9, 10 i 11h. Ne znam gde ste se zavukli, ali alal vam vera.

10. Bilo nas je svuda, samo ne tamo gde je trebalo lololo

11. Nigde se Mess nismo zavlačili, stajali smo naslonjeni na šank ispod reflektora i slova "S" od "Srtaropramen" jedno 2 sata dok nismo ukapirali da smo reš pečeni, pa smo se malo sklonili na one tribine pored.

12. Ja vas isto nisam našao. Gledao sam svuda, fazon. Inače video sam i Messalinu, Mrguda i posle i Pufnu. :D ali blejao sam sa nekom svojom ekipom tako da nema veze, sutra se vidimo.

13. Da nas nije Uroš zarazio prošli put pa smo postali nevidljivi?

14. Have a nice time guys.

15. Verovatno. :D ali njega sam video. I Vojteka i Mesalinu, kad malo bolje razmislim samo sam na modove naletao. Moderisaću. :D Šalim se. Inače tražio sam vas negde između deset i dvanaest. Prolazio kod Staropramena, dvadeset puta, svuda okolo i nije vas bilo, posle došlo još neko društvo pa sam sa njima zablejao.

16. Nemoguće je naći se u onoj masi, nismo mi specijalni likovi pa da se lako raspoznajemo...

17. Nato, videli smo te par puta, ali si bila sa nekim drugaricama i očas posla bi nam se izgubila iz vidsa u onoj masi ljudi...

Nooooooooo!!!22 Pa što ne vikaste "Baba oš dat pi...va, znamo da imaš?!"lololo

18. A gde ste vi blago meni tačno kod staropramena?
    Pošto dok obiđem štand u onoj masi startuje me toliko tipova da zaboravim što sam krenula hahahaha

19. ЧОРБА ПОКИДАЛА !

Извните, ја сад дошао кући :О

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.