Beer Fest

1. Pivo je piće plebejaca. Ja najljepše zalogaje zalijevam crnim vinom iz kninske krajine. Vino-piće bogova!

idi mešaj malter

2. Zemo svaka tebi čast na vinu, ali dok ne bude "Vine fest" ovo je sve što imamo.

3. Ima Grožđenbal... To je isto gomila pijane stoke što su došli da se ogrebu za jeftino vino. Kaki kurčevi patriciji!

4. Ma zajebite sve, prelazim na rakiju.

5. срео сам само месалину иако сам сваки дан ишао на јебени штанд Старопрамена. Ето. И ниједно вече вас нисам нашао. Тј нисам нашао вас

6. срео сам само месалину иако сам сваки дан ишао на јебени штанд Старопрамена. Ето. И ниједно вече вас нисам нашао. Тј нисам нашао вас

brate, si ti gledao sta smo pisali po temi? juce u 9 kod ulaza 3. bilo nas dosta lolo

7. Је ли, што се који мој не јављаш на моб. Јогурт и ја покушавали да те добијемо, а тебе нема, нешто нас Месалина изложила да си упао у неко срање.

8. брате обојици да кажем. Не долазим специјално да бих блејо са вама тако да не могу будем тачно тад негде где ви оћете д будем а и нисам имао времена за нет ових дана, остало ми урезано у сећање старопрамен. Тако да јеб га, штета што не заблејасмо на Биру пошто не долазим ни сутра. Ако будем долазио исцимаћу неког од вас и те муње. А ако не боже мој. Ај па вас натако!

9. ajde, okej, opusteno, nema frke. mi mislili upao u neko sranje

10. И да , не јављам се на моб јер спавам јебено :)
    А иначе месалина вас изложила ко цар лололо

11. Шта сереш матори? Нисам ни ја био на Бир Фесту, а ни Јогурт, колико знам, него бре нисмо знали јеси ли жив чоцече. :Д Прочитај поново мој пост.

12. ahaha sad sam procitao :))

Jogurte care, :*, dobro sam al mi drago što brineš :))

I da inače ja bih sutra išao da slušam balkaniku i to, a nekako nemam s kim lol koji sam jadnik :) pa ako oće neko od OVIH KOJE ZNAM ili neka dobra riba koj NE ZNAM, al samo RIBA (npr Kriss) da idemo zajedno a ono nek se javi

I da bilo bi lepo kad bi i brat Jogurt išao sutra

Eto!

13. Сутра Лоллобригида... Фак јеа.

14. Сисо. Ремеа ко јебе. :) И јебо те телефон, чему ти служи кад се не јављаш? Синоћ исцимах и Чака и покушах још неке људе да дозовем, али нисам успео, да видим јеси ли жив.

15. Ih, Reme, što se ti sekiraš za njega, neće grom u koprive ;)

16. Lolol Fejs postavlja kaldrmu. Pozdravite mi žbirove ako idete sutra.

edit : danas jbte...

17. Реме јеботе жив сам ваљда видиш ллолол