Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Meni je dosta bir festa - dva dana u vrh glave, sad uglavnom spavam i učim narednih dvadeset dana...
ја бих можда бануо да већ једном упознам некога
Чаче можда те позовем на мобилни телефон.
Ok Šakale.
A trubači?!
A livada livada sanjiva se buuudi, sanjiva se buuudiiii....
I dobro, recite mi, kad ste se našli, gde ste tačno blejali, pošto je mene bilo svugde a vas niđe.
Pa kako ne čitate temu? Sto puta je rečeno, u 9 kod ulaza 3. Svi su došli koji su rekli.
Ma videla sam to, ali ne mogu da zablejim celo veče s vama, pa kontam da vas nađem negde na kratko da nazdravimo barem, samo što mi to nije polazilo za rukom.
Pa zar nemaš telefon? Ne moramo da se tražimo fizički i deremo se preko livade :)
Livada livada sanjiva se buuudi, sanjiva se buuudiiii....
Gde ste Marsovci? Mene je sinoć bio blam od ovih hipstera, zašto ih interventna nije malo poterala, ionako samo bezveze udišu vazduh.
Bilo super. Danas ne dolazim, ali sutra ću možda doći. :)
Ja zamalo da se ponabadam sinoć (četvrtak) sa nekim tipovima, dobro je što je jebeno obezbeđenje uletelo...
Nadžak, šta bre nije trebalo da ga peglaju? On beži interventnoj, pandur ga ošine pendrekom, i počne da ga batina, posle uleti još 4 pandura i dva marsovca, i još nekoliko sekundi ga batinaju. Nisu oni njega jurili iz dokolice...
Doduše, jedan iz interventne je prikucao pendrekom nekog lika što je sedeo naslonjen na ogradu, jer ga je pitao šta se desilo...
Malo se kurče, malo su brutalni, al' da nisu, bilo bi stvarno loš trip.
Изболи јуче ,,неколико типова" код штанда Амстела, или тако нешто, заборавио сам. Сад не знам колико је то неколико, да је двојица, написали би двојица, итд. Што значи да их није било мало...
Ovde piše sve...
Džemal mlati hipstere pendrekčinom od 20 inča!
Eno ti na teletextu B92, oko 10ak izbodenih a nekima pružana pomoć tu na licu mesta.
ja sam iskreno i teško pogođen što elektirčar nije uspeo nešto da privede :(
al okupljanje je kobjasnilo!
al okupljanje je kobjasnilo!
+1
Ja sam bio juce sa dva druga, bilo je super ali obezbedjenje na ulazu... katastrofa. Ulazili smo na ulaz kod SIV-a,lik mi je oduzeo smoki ali mi nije ni pogledao ranac (ladno sam mogao da u njemu ponesem eksplozivnu napravu)... jednu devojku ispred nas (17-18 godina) posteno su ispipkali a nisu joj proverili torbu. Sad se neko cudi sto je ludak uneo noz. Da ponovim, provod je bio 5+, popio sam par piva iako sam maloletan al nisam preterao.
Mjesto gdje se Beograđani i gosti im napijaju kao stoka pod pokroviteljstvom grada. By the way, opogane žbunje i šumarke biološkim izlučevinama, osramote se pred bližnjima i daljnjima, a usput neko nekoga malo zareže nožekanjom. Sve u svemu, Srbija je svet. Jebiga. Nema smisla da poslije Guče Srbin naglo ostane bez krvi u alkoholu. Ja inače ne znam šta je svrha masovnog-grupnog opijanja pivom!?
Masovno grupno opijanje pivom.
Edsone popij pivo.