Sakupljači zaturenih andromolja

1. Volim da iskopavam slomljene igracke.

Kada sam bas bio klinac, pre nekih 15 godina, nasumice sam "sahranjivao" svaku falicnu igracku, svaku kojoj se slomi deo, pokvari mehanizam itd.
    Zato sto sam gledao neki cudan crtani o decku koji zakopa igracke u zemlju i one ozive.
    Uglavnom, posle nekog vremena, kao i sve sto radite kada ste mali, jednostavno prestanete da nalazite zabavu u necemu. Prestao sam da ih zakopavam, a da nisam ni primetio da sam to prestao da radim.
    Skoro sam izvukao korpu sa igrackama...onaj trip kada ozivljavate detinjstvo..
    Shvatio sam da mi je od gomile igracaka, ostalo svega desetak. Neke sam izgubio, neke sam poklonio, neke su mi mozda i ukrali ljubomorni drugari :).
    Onda sam se necega setio. Izasao u dvoriste i otkopao dve igracke. Jer me je pamcenje sluzilo samo za te dve. Ostale nisam mogao da se setim gde sam zakopao.
    Kada sam ocistio te dve igracke od zemlje, nesto mi je sinulo.
    Pod zemljom moga dvorista lezi preko dvadeset falicnih igracaka sigurno, ako ne i vise.
    U korpi sa citavim igrackama prezivelo je svega desetak:).
    Bizarno zar ne?
    Igracke kojih sam se odrekao su nekako uspele da odole vremenu, tamo dole pod zemljom, dok su igracke koje sam drzao uz sebe vecinom zauvek izgubljene.
    Od tada imam trip, da kad god imam neki veci problem..neku frku u glavi, na poslu , ili sta god da sacinjava srz problema, izadjem u dvoriste i probam da pronadjem i iskopam jednu od svoih tih igracaka.

Ponekad iskopam, ponekad ne.
    Za ovo vreme sam iskopao 7 takvih.

U svakom slucaju kada uspes da pronadjes tu igracku , dozivis flashback i tacno sebe vratis u momenat kada si je zakopavao. Setis se cak i sta si razmisljao u tom trenutku.
    Savrseno ozivljavanje detinjstva. Taj lep osecaj i "miris" detinjstva traje svega nekoliko desetina sekundi.
    Ali vredi.
    ;)

2. Moje stoje uredno složene u fijokama mog kreveta. :)
    Čekaju neke nove klince, moje ako bog da.

3. E da zaboravio sam, jedina strast oko sakupljanja bilo čega mi je, sakupljanje starog novca, i metalnog i papirnog, imam mnogo srebrnjaka, iz vremena kralja Aleksandra, mnogo zanimljivih parica. Imam i neku kinesku, bogte pitaj od kad je, ima preko 200 godina, nije u obliku kruga već oblaka, krivudava je. Cuo sam da vredi dosta, imam desetak koje su stare preko 100 godina.

4. И ја сам имао тај трип са закопавањем ствари. И животиња. Док сам се бавио акваристиком, кад год би ми угинула риба у акваријуму, стављао сам је у пластичну флашицу која би служила као мртвачки сандук, и копао гробове по дворишту. Пар пута сам и крстове поставио. :) Иначе, волим гробља.

5. Skupljao sam stripove kao klinac te sam ih svojevremeno imao preko 1500 komada. Uglavnom Zlatna serija i Lunov Magnus Strip. Nisam ih bacio a nisam ni siguran gde se trenutno nalaze. Dobar deo sam i podelio.

6. Ja sam znao da je Džimi satanista. :)

7. Groblja umeju da budu inspirativna :))
    Dzimi, do kad si se bavio akvaristikom????

8. Од четвртог основне, до другог средње. Тј. до 2002. негде.
    Месјо, и ти си! Облачиш се у црно и слушаш оне рошаве рокере! :П

9. Prokleti decko od ribe koju bih ozenio sada odmah se bavi akvaristikom...zato pitam :)

10. Kad mi je umro pas, vucjak, koga sam zvao Vucko, odnostno zvali smo veterinara da izvrsi eutanaziju da se ne muci jer nije mogao da ide na zadnje noge a i bio je dosta star, sahranjen je iza kuce sa svim obredima kao za coveka, ima i krstaca i spomenik planiramo da uradimo od nekog komada mermera. Mislili smo kako bi bilo da damo citulju u novinama al bi ljudi mislili da ih zajebavamo.

11. sad sam se setila nečega što će vam svima biti verovatno čudno.naime, strašno mi se sviđa miris kravlje balege, obožavam kad se nađem negde u prirodi gde može da se oseti. nažalost, već dugo, dugo vremena nemam privilegiju da odem negde na selo i da mogu da uživam ....

12. nije smešno, žalosno je što nemam gde da vidim kravu!
    da osetim..

13. И мој рођени брат воли мирис лајна.
    Има тај трип да стално вози бајс кроз села.

14. Реткост је да се ја од срца насмејем. Свака част.

15. drago mi je da sam nekog zasmejala i hvala vam što me razumete i to:))
    oću da živim na selu i da držim farmu krava!

16. Ja bi' samo volio da mogu ka' krava da pišam. Onako ihahaj. Svako ko je barem jednom gleda' kako piša, zna o čemu pričam.

17. Признај да си се наложио на краву која пишки. :П

18. I ja sam imao taj obicaj da zakopavam igracke.Neke sam i naso.
    Inace mnogo volim miris farbe,nafte i benzina.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.