Prijava

ma to je glupost neka(primer je u izrazu, definicija takođe...) + kopija je:
http://vukajlija.com/Budu%C4%87e%20pro%C5%A1lo%20glagolsko%20vreme

obrisao sam je.

Smrt fašizmu-sloboda narodu,druže Kaizene! :-)

nije baš bag, ali kada editujem post na forumu, on me vrati na početni post, tj. prvu stranu. da bih se vratio na kraj, moram da klikćem više puta, umesto da odmah po editovanju me vrati na onaj post koji sa editov'o...

jes vala zajebava bez potrebe :)

Doduše ja imam wide monitor...ali evo da kažem.Desna(dakle vertikalna) trećina monitora kod mene je potpuno prazna i nema ničega osim sive boje.
Zar ne može to da se popuni nekako,nečim...deluje prazno i nedorađeno.

Jel tu ispod ovih novih izraza(različitih veličina)?

...ili misliš na desnu stranu gde stvarno nema ničega?

jbg fora je što većina ljudi ima 1024x768 rezoluciju a njima je sve popunjeno. Kada bih uveo nešto tamo onda oni to ne bi videli bez skrolovanja(a horizontalni skrol je neprihvatljiv).

to je kaizen rezervisao za velike banere i ostale reklame samo se pravi blesav:)

1440x900 kod mene...ima se,može se.
A vaistinu,gde su reklame,kako misliš da nam uopšte deliš po tih 1000-2000eura mesečno,ako nema reklama,a?
p.s.Razmišljamo o sindikalnom udruživanju,da znaš! :-)))

dovoljne su ove google reklame da plaćaju troškove servera. a vi ne radite na struju(bar se nadam) tako da... :)

Ćuti bre,da nema ovoga da visim po celi dan tu,morao bih da gledam "SIAPI" duvaljku za PET po vasceli dan...3500 kom flaša na sat,pa podeli na sekunde u jednom satu...Kažem ti da mi se skoro svaki sekund desi nešto novo,nova flaša na primer.
:-)))

Popularnost mi pala za broj definicija a odnos glasova ostao isti.(niko me nije hejtovao).A kad si mi dao ulogu dobio sam plus na svaku def.(za to ne znam da li je bag il nekog nije mrzelo da mi da sve pluseve ali moguće da je neki bag.) Eto to,nije ništa ozbiljno al čisto da primetim :)

A sad vidim šta je...kad sam rekao da se nije promenio odnos glasova mislio sam samo na negativne a nisam video da sam izgubio po jedan poz. na svakoj a to su verovatno glasovi koje sam dobio putem baga kad sam dobio ulogu...

Malo je duga priča, nije bag, nego je obrisan jedan nalog preko kojeg je glasano pozitivno za sve tvoje definicije(znači ne mislim da si ti varao nego neko drugi(#koby-andrej ili kako već))...

Aha,ok pogledaću kod nekog od drugara da nije to radio.A ja mislio nekom sam se svideo pa me ocenio . :) Naravno kad god se bilo šta slično desi treba brisati.Ako pronadjem krivca urgiraću da se to više ne dešava.

pa ovo i nije bag,ali uglavnom kada pise koliko ima komentara ide ovako:
nema komentara
1 komantar
2 komentarI
3 komentarI...

e da videh to, ispraviću :)

gvozdenoviću mi mislimo da si ti bio žrtva fantastične iluzije jednog mađioničara... naime, tebe je celog ocenio pozitivno kako ne bi mi posumnjali na nekog drugog kome je zapravo budžio glasove sa strane iz senke. no ima među nama dva visprena momka koji 'fataju te iluzioniste. jedan malo matoriji od drugog, al obojica mnogo zaebani.
tako da ne moraš da se smaraš da juriš ljude okolo :)

Zemljače nadam se da je dobio 50 po turu zato što je pokušao da kompromituje moje čojstvo. :) E ozbiljno iscimao sam drugare koji znaju za Vukajliju svi demantuju.