Posterdžije - oprobajte se! PROGLAŠENJE POBEDNIKA

1. Ok, ljudi, htela sam da DISKUTUJEMO, da bih čula vaša mišljenja, a ne zato što vas ič ne volim i oću da neko iz mog plemena pobedi (evo, dokaz je što je Vlatko protiv, a iz mog je plemena).;))
    Ko bi da broji? Dva autora, koja nemaju veze jedan s drugim, da ne dođe do nameštaljki.

2. Ne igrate u tatkovo imanje, igrate radi igre. :)

Dekica je još glavni, ni tatko nema imanje :D

3. Naravno, čestitam pobednicima. :)

4. E da, ja mislim da bi prva tri mjesta trebalo da biraju tri slike za idući krug.

5. E, zajebite, spremila sam slike ;(((
    Ugađam vam bre sve živo, sad i to da mi oduznete :((

6. Па дај нам слике, почећу да плачем!

7. Nemoj energijice da se duriš. Ajde ako si bila vrijedna, stavi neku rampu, da ne možemo više gore da se penjemo i opleti nove slike :)
    Ajde, zlato, ajde vrijednice naša :)))

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.