U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Хоћемо ли имати неку припрему пре меча?
Evo mene, mogli bismo neku pripremu, oko pola 10, 10?
Па овако , ја у оптицају за вечерашњу игру имам 4 играча : Колета , Јабоа , Буку и Јоргана.
Коле долази овде после 22:00 , Јорган после 21:00 , тако да екипа која би играла прву поставу може да се уиграва тек од 22:00 , имам довољно за пар текми да се уиграју прсти :))
И требали би да одредимо тренинге сваког дана у отвореним собама у одређено време.Тренинг тад и тад како би могли сви играчи да тренирају и уигравају се.
Не претерано дуго , око сат можда и мање.
Па, хоћемо ли ускоро мало...
ХБСВ 0:3 Ред Змаја
Убише нас момачки ,нема шта .много су бољи тим.За утеху ,ми смо играли очајно ,али очајно.Као да први пут играмо 3 на 3.Ја не знам шта је са некима било.Не вреди трошити речи већ само тренинг, ја шта сам имао реко сам милион пута ал јебеш га.
Ред Змаја - ХБСВ 3:0
ХБСВ : Јорганџија , Мадафака сит , Србин 1389 , Букајлија , Лаки
http://www.haxballtube.com/watch.php?v=65e7a459
Јел има нека соба за окупљање после текме, сумирање утисака... ?
Шта кажете да свим, или само одређеним, играчима који су играли претходну 2 на 2 лигу пошаљемо поруку како би их обавестили о почетку нове лиге?
Мислим да то уопште не би било лоше с обзиром да је број људи који активно игра хакс значајно опао, па многи не знају да ми још увек постојимо...
Ако се сложите ја бих радо то урадио, само је потребно да саставимо један тескт који ћемо послати свима, нешто типа, пошто си учествовао у прошлој сезони 2 на 2 лиге, желели би смо да играте и у новој сезони итд.
Ја сам за, ово се сад свело на пет-шест људи, пре је било много боље
И обавезно линкуј ове две активне теме у том посту , и ту која ће да буде за лигу.
'оћемо неки тренинг?
Ја сам ту, ја сам за!
Kaće 2v2 liga?
ускоро
Da, dechko znam da je uskoro, mene zanima tačan datum!
БИЋЕ ускоро!
шта ја знам, за недељу дана отприлике, можда мало касније...
Лига ће почети следећег понедељка ако се скупимо, а ако не онда ћемо видети... Право учешћа ће имати сви који који имају више од 50 бодова и биће довољна 2 човека по тиму...
Pitao me nas kapiten da vidim jel mozemo s vama veceras da odigramo onaj mec drugog ili kojeg vec kola... tamo negde oko 21 ili 21:30...
Што се мене тиче може вечерас, али око 22.00 , 22.30