Програм за аутоматско покретање жељених апликација

1. Дакле, шта ми треба... Не знам да л' постоји, ал' капирам да постоји и да је неко упућенији. Треба ми програм који ћу да подесим тако да ми сам изотвара све програме који су ми потребни и све фајлове који су ми потребни, а све то одједаред. Зато што, кад радим, укључена су ми нпр. 4 речника, отворен ми ноутпед, једно 2-3 документа у ворду, плус 3-4 пдф документа, плус .xml едитор, плус интернет. Плус Винамп. Е, сад, то све треба изотварати, а то ми је смарање да радим свако јутро, па ме занима да ли постоји програмчић који могу да подесим да ми све то аутомаЦки изотвара. А?

Захваљујем унапред.

2. Ако си на Виндовсу, ту могућност би требало да има његов таск-шедулер, односно не треба никакав "посебан програм".

3. Који Виндовс користиш, ако си на Виндовсу?

У суштини ти ово завршава посао:

http://windows.microsoft.com/en-US/windows7/schedule-a-task

4. Ако си на Линуксу, онда crontab...

5. Možeš i da nađeš startup folder i samo trpaš tamo programe koje želiš odmah da pokreneš

6. Да, онда ће се покретати након подизања система само једном, а ако му требају неке компликованије варијанте, типа у одређено време или неке друге акробације, онда мора преко шедулера.

7. Седмицу користим. Чек, да пробам с тим...

8. Плус Винамп.

Koristi aimp2.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.