Prijava

U jebote 124, te mrcine su neuništive.

Alfa Romeo 159 je kobjasn! Da mi neko da ne znam kakav šugavi mercedes, prodao bih i uzeo 159-ku.

Alo Čak ne troluj lololo

Znaš na kakvog sam naleteo pre 3 godine kad sam kupovao kola...Još plačem za njim.Matori moj kao ma garant puno troši i kupimo pola za malo više para ali mlađi 8 godina, a ono polo me saRanio troši preko 10 morao sam gas ubaciti

Polo troši preko 10 litara? Koje godište i koji motor?

Alo Čak ne troluj lololo

Ne trolujem, mrzim mercedes iz dna duše, najgori mogući auti, pogotovo posle devedesetih.

2001.godište, motor 1.4, ima 75 konja,sportska verzija sa dve bregaste,zato valjda i guta

Au Čače baš si lud ako ne volEš mečke.Kad bi imao para za održavanje samo bi mečke vozio.Porodičan i sportski avto u srazmerama kakvim ne može recimo BMW da se poredi.Što se tiče alfa romea ljudi kažu da si najsrećniji kad alfu kupiš i kad je prodaš.Izgledaju alfe lepo ne kažem ja, ali njesu pouzdane i kvare se a delovi su skupi

Ma mercedes je govno, nije istina da se ne kvari, Audi je najbolji od te trojke (Mercedes, BMW, Audi), Alfe su keva, boli me kurac što se kvare. Ne kupuje se auto zato što se neće kvariti, jebemmumater, onda bih kupio KAMAZ, nego zato što su lepi, kul za vožnju, jednostavno da ti prijaju i psihički i fizički. Italijanski i engleski auti su najbolji, Jaguar, Alfa, Aston Martin, Maserati, Bentli, Rols Rojs...

EDIT: Mercedes ima najgori zvanični servis na svetu, a M klasa je izglasana za najgori auto godine, ne ove, nego pre možda 3-4.

2001.godište, motor 1.4, ima 75 konja,sportska verzija sa dve bregaste,zato valjda i guta

Ćaletova astra je 98, 100 konja i 16v, znači dve bregaste. Sa klimom troši 7-8 litara u gradu ako voziš normalno. Jednom smo čak došli do magične cifre 5.8 litara na 100 kilometara, ali tada je vožena na Jevropskim putevima i sipano je dobro gorivo. Zato me i čudi taj tvoj polo, teraj to kod majstora.

edit : da je audi bolji od mercedesa, James May ga ne bi vozio. Zato Klarkson uvek bira mercedes.

Čudio je i mene,imam majstora dobrog u poršeu.Kaže jednostavno troši toliko sa motorom je sve u redu,kompresija odlična,nigde ne curi rekli mi da metem gas i ja meto pa je podnošljivo ako uzmeš u obzir da troši maltene isto gasa,možda litar dva više.

Da mu jebeš mater, dizel je verovatno bolji. Ali ako troši 11-12 litara plina to je donekle podnošljivo, pošto je sada plin 60 kinti. U svakom slučaju dosta uštediš.

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/b/bc/Puch_G_Bundesheer.jpg

http://www.analogstereo.com/images/om/mitsubishi_pajero.jpg
Najljepši.

A ovakvu vozim
http://www.motorsdb.com/suzuki/suzuki%20vitara%201997/suzuki_vitara_a1116181953b685849.jpg

I ova 3 džipića su mi definitivno najbolja.

Japanci su uberpouzdani, kvare se svake prestupne, a i kad se pokvari - kupiš oriđiđi dio i miran si 20 godina.

Japan jebe!

A od ovih običnih auta - http://www.car-vs-car.de/images/resized/Opel-Kadett-c-Turbo--28EDS-3-5-2B-29-z9fB.jpg

C JEBE MAME!

Skočko da nije nastrano sad bih te poljubio! Stari je imao ovakvog crvenog sa četvoro vrata, došao sa 350 hiljada, ušao u dvorište i stao. Kad ga je majstor otvorio, nije bilo ni jedne cele karike na klipovima. Promeni svaki šraf na njemu, osposobi ga i kad se zagovnalo u Krajini, ostane u garaži sa punim rezervoarom i ključem u bravi. Hrvati nisu smeli da priđu, mislili da je miniran pa su ga cimali nekom sajlom po dvorištu.