Stvarno jedna od najboljih jutarnjih emisija, voditelji su Marko Stepanovic i Darko Mitrovic..Tj poznatiji kado DarMar...
Termin emitovanja ima je od 6-9...Veoma cesto od 7-9...
Sto puta sam se smejao sam sa sobom kad sam njih slusao, ljudi su carevi, imaju mnogo extra teme za razgovore i svaka emisija ime je odlicna...
Da li ste slusali nekad ovu emisiju i kako vam se cini??BEZ SPEMA!
- S
Našao si kada da otvoriš temu.
Darko Mitrovic
Dragi prijatelji,slušaoci,fanovi,buranijo….”Nacionalno Razgibavanje”, od danas više ne postoji… Hvala Vam na bezrezervnoj podršci i pozitivnoj energiji koju smo osećali svakog jutra.Nas možete da ugasite samo Vi i niko drugi.VAŠ DARMAR!
10 minutes ago
Meni je više smešno kad njih dvojica počnu da se smeju jednom drugom nego sama emisija (taj laughing track efekat). Nekako ti bude smešno kad shvatiš da drugi ljudi pucaju od smeha na medjusobne fore.Stvarno imaju zarazan smeh...
I veoma tužna vest za sve nas...ovo su obojica okačili kao status na FB-u...
Dragi prijatelji,slušaoci,fanovi,buranijo….”Nacionalno Razgibavanje”, od danas više ne postoji… Hvala Vam na bezrezervnoj podršci i pozitivnoj energiji koju smo osećali svakog jutra.Nas možete da ugasite samo Vi i niko drugi.VAŠ DARMAR! ja stvarno ne mogu da verujem :(((((
I veoma tužna vest za sve nas...ovo su obojica okačili kao status na FB-u...
Dragi prijatelji,slušaoci,fanovi,buranijo….”Nacionalno Razgibavanje”, od danas više ne postoji… Hvala Vam na bezrezervnoj podršci i pozitivnoj energiji koju smo osećali svakog jutra.Nas možete da ugasite samo Vi i niko drugi.VAŠ DARMAR! ja stvarno ne mogu da verujem :(((((Failed troll is a failure.