Prijava

oni su totalno glupi, stvarno mi nije jasno ko ih gura uopste i ko im je sredio onaj oskar popularnosti kad darmaru mogu samo da se sagnu

Па Тијанић, ко би други гурао емисију Јавног сервиса европске Србије?

E samo malo..Kazu da je RTS vlasnistvo gradjana Srbije...A od kad trebam da placam za nesto sto je moje!?

dobri su mi. vise sam voleo da ih gledam na tv-u nego slusam na radiju.
onaj sto vodi glavnu rec mi ima bolji humor od onog debelog. debeli ima neki polu zikina dinastija-tesna koza humor ali ume da uleti sa dobrom forom

E a ubedlljivo su najjaci kad pocnu da se smeju..

Novi sportsko-zabavni program „Maldivi“ startovaće od 8. jula na TV Hepi.
„Sportski komentatori“ ovog interesantnog projekta nalik nekada popularnim „Igrama bez granica“ biće Darko i Marko, kao i Daša i Šilja, voditelji popularnih emisija „Nacionalno razgibavanje“ i „Odašiljač“ koje slušaoci mogu da čuju svakog radnog dana na talasima radija S.

http://www.smedia.rs/zabava/detalji.php?id=10546&vest=Voditelji-Radija-S-na-Maldivima-%28FOTO%29

Realno, glupo je. Ustanem ujutru, na oci ne vidim, ne znam di bijem. Umesto da puste neku rock muziku da se osecam lepo, oni seru od sabajle. Sve bih ja to ukinuo.

Ako ti se slusa rock muzika ti nekako pokreni komp i upali je :)

Pricam kad sam u kolima, uglavnom tad i slusam radio :)

Realno, glupo je. Ustanem ujutru, na oci ne vidim, ne znam di bijem. Umesto da puste neku rock muziku da se osecam lepo, oni seru od sabajle. Sve bih ja to ukinuo.

Potpis!

Pa sto onda slusate radio sa jutarnjim programima :) nadjite neki koji vama prija :)

Jutarnji programi su generalno smaračina teška, nijedan ne može da mi prija kada u pola 7 ujutru ne znam gde se nalazim, i tek tad ne može da mi bude zanimljiv Kursadžije tip humora većine njih. Zato držim u telefonu Scorpionse, kliknem jednom i više me oraspolože i razbude od dvočasovnog proseravanja par likova.

pa onda to slusaj i ne zali se...
I ne nisu tipa kursadzije...

Slušam.
U pravu si, nisu k'o Kursadžije, više su kao Ivan Ivanović.

Национално разглабавање је тек благо светлуцава тачкица Радија С којег би требало срушити са 5 килотона хидрогенског експлозива.

Ja se iskreno nadam da se zezaju.

Не зезају се. Дарков одговор на званично саопштење.

slušam često i ok su uglavnom,jako duhoviti momci, ponekad samo smaraju i ponavljaju se...definitivno su zaslužili oskara popularnosti onomad, al ne zaboravimo da je to kurac od merila jer su za tv emisiju oskara dobile "zvezde granda" u konkurenciji sa jovanom memedovićem!?
draganče i gorica su bili neprevaziđeni pre par godina, al kako pređoše na rts stvarno ih treba zapaliti, što kaže butina, ko dva debila su...

Boze, samo da je istina da su ih ukinuli... Kada ih ujutru cujem (naravno, kod mene se Radio S ne slusa u vreme kada ta dvojica siluju siroke mase svojim glupim forama...), zamrzim jos vise ceo svet... Najgore mi je kada udjem ujutru u taxi da idem na praksu, mrzeci i sebe i druge, i cujem ove idiote... Pa tada bih ubila i taxistu, pojela mu iznutrice i skakala mu po bubrezima! Kome par idiota moze da prija ranom zorom prosipajuci svoj humor koji ni mom petogodisnjem bratu nije smesan?! 'Aloooo?! Meni jutrom treba muzika.. Da znam zasto sam ustala, da se razbudim... I zato uvek bude:"Izvinite, mozete promeniti stanicu?! Hvala..."

Jebo mamu, kako ljudi ovde imaju sofisticiran smisao za humor.
Tačno da čovek bude presrećan što uopšte ima priliku da boravi na istom sajtu sa takvima.

Предражињо, немо да се вреџаш ололол :)