Nada Šakić, upravnica logora Stara gradiška i Jasenovac preminula, srpski interpol piše poternice - tužilaštvo neobavešteno

1. Zezatore, pa proguglaj malo, baš će sad neko da ti piše ovde.

2. Ma da, baš ću da verujem Guglu kojim vladaju Ameri, Papa i Stipe Mesić!
    Pitam vas ovde, jbg to je tema!

3. Zezator sa svojim izuzetno nezanimljivim i uberglupim trolovanjem u pokušaju ponovo u akciji. Blago nama.

4. Mnogi od vas ne znaju da je Nada Šakić polutanka, i da je njen otac umro od strane četnika. A majka srpkinja ju je napustila kada je imala 12 godina. Ko zna šta je u njenoj glavi. To sam pročitao davno još u "politika".

5. Pa šta ako je polutanka i ako su joj ćaleta ubili četnici i ostavila je majka srpkinja? Takvih ima na hiljade, pa nisu bili u logoru i ubijali i mučili nedužne ljude.

6. Pa jeste ali opet, čovek poludi, ona je luda verovatno, treba ju strpati u mentalnu ustanovu ne u zatvor.

7. Mnogi od vas ne znaju da je Nada Šakić polutanka, i da je njen otac umro od strane četnika. A majka srpkinja ju je napustila kada je imala 12 godina. Ko zna šta je u njenoj glavi. To sam pročitao davno još u "politika".

Daleko od toga da je to opravdanje (ako je tako), ali to se samo uklapa u ono što sam rekao-nemoguće je da bi neko normalan ovo učinio. A ja ne mogu da mrzim osobu ometenog uma.

8. Mislim da je kasno za to Bebop, jer je mrtva...

9. Људи, игноришите га, отиће сам. Кад већ неће органи да се побрину за њега...

10. A nije ovo sam samo izmislio zato što sam pokušao da stvorim scenu kako bi HDZ stao u njenu odbranu i smislili neku srceparajuću priču da razneži ljudska srca naše strane. I vidim uspelo je.

11. Jeste, ja sam poznati hdz-ovac.

12. E onda treba da je osude!

13. Pepeo joj prosuti u kontejner a urnu dati Kinezima.

14. Realno, koga boli kurac za nju?

I članak sa Njuz.xom?

15. Tebe svakako ne i to je ok, ali eto, nekog i zaboli....a i članak je odličan.

16. Čaviću oduzeti sva odlikovanja u sportu jer je nosio onu monstrouznu maicu, a Srbiji uvesti sankcije jer je dozvolila taj incident, a ovu staru baku ostavite da počiva u miru

17. Klala je Nada i srbosjekom, to joj je bilo i omiljeno, zajedno sa onim ustaškim gmazom Petrom Brzicom, studentom prava kojo je proglašen za kralja Srboklanja, sa preko 1400 mrtvih Srba za jednu noć. Hrvati - otpad i talog čovečanstva.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.