Mnogi od vas ne znaju da je Nada Šakić polutanka, i da je njen otac umro od strane četnika. A majka srpkinja ju je napustila kada je imala 12 godina. Ko zna šta je u njenoj glavi. To sam pročitao davno još u "politika".
Pa šta ako je polutanka i ako su joj ćaleta ubili četnici i ostavila je majka srpkinja? Takvih ima na hiljade, pa nisu bili u logoru i ubijali i mučili nedužne ljude.
Mnogi od vas ne znaju da je Nada Šakić polutanka, i da je njen otac umro od strane četnika. A majka srpkinja ju je napustila kada je imala 12 godina. Ko zna šta je u njenoj glavi. To sam pročitao davno još u "politika".
Daleko od toga da je to opravdanje (ako je tako), ali to se samo uklapa u ono što sam rekao-nemoguće je da bi neko normalan ovo učinio. A ja ne mogu da mrzim osobu ometenog uma.
A nije ovo sam samo izmislio zato što sam pokušao da stvorim scenu kako bi HDZ stao u njenu odbranu i smislili neku srceparajuću priču da razneži ljudska srca naše strane. I vidim uspelo je.
Čaviću oduzeti sva odlikovanja u sportu jer je nosio onu monstrouznu maicu, a Srbiji uvesti sankcije jer je dozvolila taj incident, a ovu staru baku ostavite da počiva u miru
Klala je Nada i srbosjekom, to joj je bilo i omiljeno, zajedno sa onim ustaškim gmazom Petrom Brzicom, studentom prava kojo je proglašen za kralja Srboklanja, sa preko 1400 mrtvih Srba za jednu noć. Hrvati - otpad i talog čovečanstva.
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
http://lmgtfy.com/?q=nada+sakic
Zezatore, pa proguglaj malo, baš će sad neko da ti piše ovde.
Ma da, baš ću da verujem Guglu kojim vladaju Ameri, Papa i Stipe Mesić!
Pitam vas ovde, jbg to je tema!
Zezator sa svojim izuzetno nezanimljivim i uberglupim trolovanjem u pokušaju ponovo u akciji. Blago nama.
Zezatore, ne transferiši već pročitaj GM-ov link. http://www.rtv.rs/sr_lat/hronika/ustasa-nada-sakic-kremirana-jos-5.-februra_263920.html
Pa šta ako je polutanka i ako su joj ćaleta ubili četnici i ostavila je majka srpkinja? Takvih ima na hiljade, pa nisu bili u logoru i ubijali i mučili nedužne ljude.
Pa jeste ali opet, čovek poludi, ona je luda verovatno, treba ju strpati u mentalnu ustanovu ne u zatvor.
Daleko od toga da je to opravdanje (ako je tako), ali to se samo uklapa u ono što sam rekao-nemoguće je da bi neko normalan ovo učinio. A ja ne mogu da mrzim osobu ometenog uma.
Mislim da je kasno za to Bebop, jer je mrtva...
Људи, игноришите га, отиће сам. Кад већ неће органи да се побрину за њега...
A nije ovo sam samo izmislio zato što sam pokušao da stvorim scenu kako bi HDZ stao u njenu odbranu i smislili neku srceparajuću priču da razneži ljudska srca naše strane. I vidim uspelo je.
Jeste, ja sam poznati hdz-ovac.
E onda treba da je osude!
Pepeo joj prosuti u kontejner a urnu dati Kinezima.
Hrvatska policija uhapsila preminulu Nadu Šakić
Realno, koga boli kurac za nju?
I članak sa Njuz.xom?
Tebe svakako ne i to je ok, ali eto, nekog i zaboli....a i članak je odličan.
Čaviću oduzeti sva odlikovanja u sportu jer je nosio onu monstrouznu maicu, a Srbiji uvesti sankcije jer je dozvolila taj incident, a ovu staru baku ostavite da počiva u miru
Klala je Nada i srbosjekom, to joj je bilo i omiljeno, zajedno sa onim ustaškim gmazom Petrom Brzicom, studentom prava kojo je proglašen za kralja Srboklanja, sa preko 1400 mrtvih Srba za jednu noć. Hrvati - otpad i talog čovečanstva.