Фејзбук линкови занимљиви за људе

1. ne radi ti linak.
    a i sajt je kritican, ili su ga suspendovali ili rade na tome http://promonte.me/debelo-zajebao/
    dosta je i potrajao, par sati...

2. јери ово неко наш?

3. Не знам, могуће, али је кобјашњеније.

4. www.odeljenje-misterije.blogspot.com - blog namijenjen krimi i horor pričama, ali i preporukama knjiga (možda i filmova) vezanih za žanr. Blog sam otvorio prije par dana, za sada imam dvije priče i dvije preporuke, ali biće tu novih priča, serijala itd. Dodavaću tekstove na sedmičnoj i mjesečnoj bazi.
    www.facebook.com/odeljenje.misterije - ovo je FB stranica bloga. Možete baciti oko tu, postavljam sve linkove ka blogu i lakše je pratiti tu. Pa ko ima volje neka baci oko i javi utiske.

5. Bacio sam pogled, deluje zanimljivo Thazz. Baciću popodne i sutra pogled malo ozbiljnije.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.