Фејзбук линкови занимљиви за људе

1. ne radi ti linak.
    a i sajt je kritican, ili su ga suspendovali ili rade na tome http://promonte.me/debelo-zajebao/
    dosta je i potrajao, par sati...

2. јери ово неко наш?

3. Не знам, могуће, али је кобјашњеније.

4. www.odeljenje-misterije.blogspot.com - blog namijenjen krimi i horor pričama, ali i preporukama knjiga (možda i filmova) vezanih za žanr. Blog sam otvorio prije par dana, za sada imam dvije priče i dvije preporuke, ali biće tu novih priča, serijala itd. Dodavaću tekstove na sedmičnoj i mjesečnoj bazi.
    www.facebook.com/odeljenje.misterije - ovo je FB stranica bloga. Možete baciti oko tu, postavljam sve linkove ka blogu i lakše je pratiti tu. Pa ko ima volje neka baci oko i javi utiske.

5. Bacio sam pogled, deluje zanimljivo Thazz. Baciću popodne i sutra pogled malo ozbiljnije.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.