Bred Pit

1. Dobar je i u Planeti majmuna, mnogo je podcenjen, mučenik.

2. Bio bi dobar i mojoj ženi, mamu joj kurvinu jebem :)

3. Dobar je i u Planeti majmuna, mnogo je podcenjen, mučenik.

Whaa?

4. Bio bi dobar i mojoj ženi, mamu joj kurvinu jebem :)

Zagrokt'o sam od smeha!

5. Whaa?

Lapsus, 12 majmuna. xD

6. U Se7en najjači, sa Morganom Frimenom

7. BRED PIT KARA KURCEM U PIČKU!
    Danilo125815 18 minutes ago
    Komentar na onu pesmu sa prosle strane...

8. Zajebi. Ocean`s 11,12 i 13. Pobedio!

9. BRED PIT KARA KURCEM U PIČKU!
    Danilo125815 18 minutes ago
    Komentar na onu pesmu sa prosle strane...

Ma to mi je od brata profil :)

EDIT: I svi da palac goreujete taj komentar!

10. Како сам се огрешио о човека.. Мислио сам да је шминкер обичан... ЦАРИНА ЈЕ!

11. Како сам се огрешио о човека.. Мислио сам да је шминкер обичан... ЦАРИНА ЈЕ!

Такође. Мислио сам да је нека пичкица која због изгледа има популарност међ женским светом, али сам се преварио. У задње време сам гледао доста његових филмова и човек разбија. И, да, јебо бих га да је женско!

12. А шта , импресионирао те када си видео да може да уради 25 згибова у серији? :))

Ево како се Бред спрема да АРЧИ!

http://www.bradpittworkout.com/fight-club/brad-pitts-fight-club-workout/

13. А шта , импресионирао те када си видео да може да уради 25 згибова у серији? :))

Mogu i ja i to bokserskih pa se ne kurčim!

14. Све у свему, изгледа да се сви слажемо да је Бред Пит једно велико МУДО и да такво мудо нема више.

15. Svi bi dali Pitu da nam meće kitu.

16. Ја би` Бреду дао гибаницу, па би он баталио ту своју питу и можда би мало подгојио оно женче штркљаво и рахитично.

17. Svi bi dali Pitu da nam meće kitu.

+1

NO HOMO!

А шта , импресионирао те када си видео да може да уради 25 згибова у серији?

Ja sam njegov fan još odavno! A to što može 25 to mu je samo još jedan plus!

Како сам се огрешио о човека.. Мислио сам да је шминкер обичан... ЦАРИНА ЈЕ!

I ja isto!
    Prvi film koji sam gledao sa njim, a da se sećam, je Gosn i Gđa Smit! I zanimljiv je film, ali ja sam stekao utisak o njemu da je pozer!
    Ali od pre možda godinu dana, kad sam počeo da gledam njegove filmove polako sam menjao mišljenje!
    I sad kad sam odgledao Snatch. i Fight Club ponovo, nema mu ravnog!

Nego, u trajleru za ovaj novi film Moneyball, izgleda mnogo staro! Jebiga, i najveće ljude polako stižu godine. Ali sad kad više ne može na izgled da se izvlači, mada nije se ni do sad nešto često izvlačio, pokazaće svoj glumački talenat u potpunosti!

18. Mene je oduševio u Snatch-u, tu je pokazao da je i glumac, a ne samo magnet za ribe...

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.