Prijava

Burzum

КОЈА СТВАРЧУГА КРВ ТИ ЈЕБЕМ!

La rivoluzione è come il vento!

+3333333333333333333333333333333333

А јест заразна у пичку материну! лололол

Кобјаснила стварчуга! Скидам албум, режем на диск, штампам омот и чувам на полици.

ЛА РИВОЛУЦЈОНЕЕЕЕЕЕ Е КОМЕ ИЛ ВЕНТООООООО

ИДЕМО! La rivoluzione è come il vento!!!!!!!!1111111111111

ИНТОЛЕРАНЦАА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111111

Сад би се за дупе ујео што нисам купио Дучеову бисту кад сам бијо у Италијама. :(

Јогурт

Сад би се за дупе ујео што нисам купио Дучеову бисту кад сам бијо у Италијама. :(

Дао би ти ја фејк Зиппо, ал ми само један остао. Покупили ми ови моји фашисти :(

Чек да сликам овај па да вам окачим...

ИДЕМО! La rivoluzione è come il vento!!!!!!!!1111111111111

Pesma JEBE!! Istria=Italia :DDD
Postavljao bih dosta tih zabarskih pesama ali se bojim trajnog bana posto sam vec banovan zbog nacionalne i verske mrznje. :D

Ne mogu da se odvojim od pesme lolo

Скроз тру. :)

Реци матори колко до јаја мора да је осећај кад палиш пљугу њиме док слушаш La rivoluzione è come il vento!

А, покупили ми оне са бољим сликама и паролама :(. Остао само овај СА НАМА ИЛИ ПРОТИВ НАС! Обожавам људе који виде ствари онаквим какве јесу, црне или беле, без либерално-говнарских компромиса! Мусолини Дитаторе!!111

Јогурт

Реци матори колко до јаја мора да је осећај кад палиш пљугу њиме док слушаш La rivoluzione è come il vento!

Још акос ам цирке као сад и фурам Риминијев дрес... Мислим да није било овако добро и кад сам јеб'о 7 риба одједном.

Обожавам људе који виде ствари онаквим какве јесу, црне или беле, без либерално-говнарских компромиса!

Амено!
Il Duce ha sempre ragione!!!

и кад сам јеб'о 7 риба одједном.

Идолу!!!

У сунце ти, Крафтшлаг јебадише!