Наци звук Европе

1. Burzum

КОЈА СТВАРЧУГА КРВ ТИ ЈЕБЕМ!

La rivoluzione è come il vento!

+3333333333333333333333333333333333

2. А јест заразна у пичку материну! лололол

3. Кобјаснила стварчуга! Скидам албум, режем на диск, штампам омот и чувам на полици.

4. ЛА РИВОЛУЦЈОНЕЕЕЕЕЕ Е КОМЕ ИЛ ВЕНТООООООО

5. ИДЕМО! La rivoluzione è come il vento!!!!!!!!1111111111111

6. ИНТОЛЕРАНЦАА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111111

7. Сад би се за дупе ујео што нисам купио Дучеову бисту кад сам бијо у Италијама. :(

La rivoluzione è come il vento!

8. Јогурт

Сад би се за дупе ујео што нисам купио Дучеову бисту кад сам бијо у Италијама. :(

Дао би ти ја фејк Зиппо, ал ми само један остао. Покупили ми ови моји фашисти :(

9. Чек да сликам овај па да вам окачим...

10. ИДЕМО! La rivoluzione è come il vento!!!!!!!!1111111111111

Pesma JEBE!! Istria=Italia :DDD
    Postavljao bih dosta tih zabarskih pesama ali se bojim trajnog bana posto sam vec banovan zbog nacionalne i verske mrznje. :D

11. La rivoluzione è come il vento!
    Ne mogu da se odvojim od pesme lolo

12. Скроз тру. :)

13. Реци матори колко до јаја мора да је осећај кад палиш пљугу њиме док слушаш La rivoluzione è come il vento!

14. А, покупили ми оне са бољим сликама и паролама :(. Остао само овај СА НАМА ИЛИ ПРОТИВ НАС! Обожавам људе који виде ствари онаквим какве јесу, црне или беле, без либерално-говнарских компромиса! Мусолини Дитаторе!!111

15. Јогурт

Реци матори колко до јаја мора да је осећај кад палиш пљугу њиме док слушаш La rivoluzione è come il vento!

Још акос ам цирке као сад и фурам Риминијев дрес... Мислим да није било овако добро и кад сам јеб'о 7 риба одједном.

16. Обожавам људе који виде ствари онаквим какве јесу, црне или беле, без либерално-говнарских компромиса!

Амено!
    Il Duce ha sempre ragione!!!

17. и кад сам јеб'о 7 риба одједном.

Идолу!!!

18. У сунце ти, Крафтшлаг јебадише!

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.