Prijava

U pitanju su koncentrati za stoku i živinčad, vaša iskustva, pogotoVO loša su poželjna u opisu. Po meni najbolji su od AGROFILDA, zbog velike količine celuloze
http://www.agrofield.rs/fotografije/koncentrati/koncentrat/s3.jpg

Povuci reč. Bolji su PKZ-ovi.

super zuti zemun polje

HA..kakva tema..! :))))))))

Evo, pajko i električar (provereni i sertifikovani stručnjaci, uzgred) se slažu sa mnom. Zemun jebe. Lock.

Lock nije poželjan, za tvoje dobro.

Zemun objasnio neke stvari.

Колико се једна од мојих многих личности разуме у концентрате, најприроднији су Земунови - МунЗе КонЗа. Ипак, да људи знају како се те животиње тове и шта једу, ма никада не би пробали ништа чему је цена 120 динара кило или 200. Последња реч технологије за коју сам обавештен (а и вид`о) јесу британски товни пилићи без перија. Уа! И онда се чудимо што су нам жене све длакавије, а мушкарци све педерастији. Одговор - храна, драги моји, храна.

Ја сум користил 100%, и есам задоволен, али ја не једем то што ги справам. То продавам. А за себе користам само домаћи пилежи, не храњено со концентрат.

Предлог - да ми хранимо пилиће са Чернобилским концентратом, јер ми некако 2,5 кила пиле за 45 дана храњења мало дође. треба више, а и месо би било јефтиније.

Koncentrat je za picke,uzmes jedno pet,sest dzukela i macki i direktno ih natrpas u mesalicu, tu ih mesas jedno po sata pa onda dodas otpatke,kurce palce da dobije malo na aromi jer ove nove zivuljke se glupiraju pa nece bas jedu svakakva govna, al ovako gi izedu u slast.

Majmunovski Чекај... а шта си ти мислио да се ставља унутра? Поврће?!
Ако нормалном пилету треба скоро цела година да нарасте једва до 2 кг, чиме онда храниш пиле које то постигне за 45 дана?

чиме онда храниш пиле које то постигне за 45 дана?

sa

pet,sest dzukela i macki

Ja ne koristim hemiju! Samo čistu prekrupu!

Ova tema je tako cakana.
Jbt. Osecam se ko Gambi