Aleksandra Kovač

1. Kvalitetna urbana dzez muzičarka bolja od Zaz-a ili bradavičasto nepotističko govedo?

http://www.srbijanet.rs/images/stories/kultura/1/aleksandra-kovac-498.jpg

2. Добра је Кристина. Није требала да фарба косу.

3. Добар је, али није за насловну.

4. Мени је у омиљенима, због бркова.

5. Alo mojne trolujete Pjerovu temu.

6. Слажем са њом да је џангл масиван и мислим да је то од фундаменталног значаја за развој наше самоуправне заједнице.

7. Džez muzičarka? Pjere mojne da pljuješ po džezu, jer ova njanjava, drljava, nedojebana, skičeća, glupa i nadmena ameba nije odmakla dalje u razvoju od kako je tata Kornelije isterso iz muda.
    To što joj je otac takođe nemač pojma i klasičan izdrkani "umetnik" koga su ispromovisali drugovi na vlasti jer im je podmazivao čmar tovatnom mašću i uvlačio se unutra sve dok pertle ne ostanu da vise kao špagete iz dupeta nije joj ni malo pomoglo da shvati da nema pojma i da je bolje da ide da džara pičku na Šar Planini nego da peva.

Onu drugu bih makar tovario, ova ni za to nije. Ona je ženski džindžer i to svojevoljno, toliko o inteligenciji njenoj.

8. Ковачица - центар наивног сликарства.

Јесу Ковачи из Ковачице? Јесу ли Ковачи наивни? Зашто се не баве сликарством? Зашто је на мојој екскурзији гума на аутобусу морала да пукне баш у Ковачици?

9. Толико питања...

10. Zbog tata kovač šupka ne znam tačno koje godine POP MAŠINA NIJE OTIŠLA NA NEKI FESTIVAL JER NISU BILI POLITIČKI PODOBNI!

http://www.youtube.com/watch?v=2E12Cz1uOlo&feature=related

11. Nisu iz Kovačice odatle su Slovaci i kulen!

Slovaci vam prosuli trnje od bagrenja (tako čuli od panonskog govnara) po putu da bi stali i trošili pare na kulen!

12. СЛОВАЦИ НЕ ЛОМИТЕ МИ КУЛЕЊЕ!

13. I samo da dodam, ako je tata promoviše da može za džabaka da se pojavljuje na tv-u ne znači da je dobra, znači samo da joj je onaj što joj je svršio kurcem u kevu stoka jedna funjarska i netalentovana. Ako on podmaže jezikom neki čmar ne znači da ona zna da peva.

14. Пјер, зашто си сеју изоставио из теме?

15. Jao, Bože, ona njena pesma sa kojom je htela na Evroviziju je verovatno najdosadnija balada koju sam u životu čuo.

Ali je napisala Dragani prelepu pesmu "Poljubi me". :)

http://www.youtube.com/watch?v=I6z-bbWIMrc

16. Слажем са њом да је џангл масиван и мислим да је то од фундаменталног значаја за развој наше самоуправне заједнице.

ГМ, краљино.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.