Kežual

1. Ćao,
    imam jedno pitanje za vas. Šta za vas znači pojam "Kežual" ili "Casual"? Odgovaranjem pomažete jednom istraživanju.
    Hvala unapred :)

2. http://translate.google.com/

Gogolj ce rado ucestvovati u tvom istrazivanju!

3. Kežual znači Mateja Kežman.

4. Ćao,
    imam jedno pitanje za vas. Šta za vas znači pojam "Kežual" ili "Casual"? Odgovaranjem pomažete jednom istraživanju.
    Hvala unapred :)

Nadam se da ce hugo da ti objasni sve to,ja se iskreno ne secam kad je filozofirao na skupu u ns al mos pitati i dub-a

5. Kezual znaci kad volis da jebes emo cave.

P.S. Nije ti ovo Kefalica, mada defke i posteri umeju malo da asociraju.

6. Kežual je kad je neko smarač u društvu, i ništa ne radi i ne priča i nema dobre fazone, nego samo kuca šatro poruke na mobilnom, i onda mu kažemo ''e dobro je smiri se, baš si kežual''

7. Mozda i jeste Kefalica, moguce da sam se zajebao.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.