Prijava

Melk je poremecen o cemu god da prica.

Pa ono, ajmo činjenično - sjebali smo (pod mi mislim Evropljani) čitavu Afriku, čitav Bliski Istok i gotovo komplet Aziju, da ne idemo dalje.

Ниси ти тај белац, друже

Eh da su muslimani pokorili Evropu ne bi sad imali perverznjake,imali bi samo serijatski zakon i zivoti bi nam se vrteli oko alaha i samo alaha,zene bi nam bile kamenovane.

Eh da su muslimani pokorili Evropu ne bi sad imali perverznjake,imali bi samo serijatski zakon i zivoti bi nam se vrteli oko alaha i samo alaha,zene bi nam bile kamenovane.

Ништа није драгоценије од интернет Балканаца који стварно трипују да су по дифолту супериорни у односу на народе ван Европе и да их ико доживљава таквима ван Балкана.

LOL pazi ovog al ga kompleks sutira u bulju.

A kakve veze ima anitička filozofija sa izbeglicama koje se dave u mediteranu? Ok.
Jel se slažemo da je se evropska kultura i moć zasniva na antičkoj filozofiji, kroz Rimsko carstvo, zatim integrisanjem hrišćanstva u evropske kolonijalne imperije, koje su pak metamorfozirale u SAD imperiju i NATO? Time se zapad stalno busa u grudi, zar ne?
I šta je rezultat? Vodjeni soptvenom samouzvišenosti koju im daje pogled s tog pijedestala pravednosti i superiorne etike i kulture, poklonici ove zastarele i dokazano pogrešne filozofije, okorele u dogmi i uvučend do pertli u sopstvenu bulju - bukvalno siluju, kolju, pljačkaju, porobljavaju i uništavaju na ovaj ili onaj način ostatak sveta, sve vreme im trljajući u nos kako Evropljani to znaju bolje. E onda kad ti ljudi kažu os dobro jebo ga ja, sjebali ste sve što ste mogli, ako ne možeš da ih pobediš pridruži im se, oni su ipak andjeoski nad-narod, evo čast bi nam bila i vecee da vam čistimo - dočeka ih MisterNo sa pendrekom i osmehom na usnama, osakati ih od batina i baci u more.
Jel sad jasno kakve veze ima?

brt ovo je ko da kazes da je voda izvor sveg zla na svetu jer ljudska bica ne mogu bez vode

Znam da ste i sami svesni ove činjenice samo drvite kurac jer su vam oprobane ideološke i pre svega političke floskule izvor osećaja superiornosti kad nekom dokažete da nije u pravu i posle takve rasprave dan odmah krene na bolje, ali neko na kraju to mora reći jbg:
Svi se fokusiraju na varalicu i od mutne vode ne vide ni najlon ni štap za pecanje, budući da smo svi u jednom trenutku postojanja bili kolektivno pleme da ne kažem ljudska familija i delili apsolutno iste moralne, duhovne i materijalne vrednosti onda je logično postaviti pitanje - ko nas je razdelio? I onda redom prateći ko je kroz istoriju promovisao podelu i na koji način, čovek dođe do zaključka da se taj šablon ponavlja u svim nacijama i da uglavnom ide ovako: Centar moći i kontrole koji sve u zajednici drži ujedinjene i svi ga poštuju > Konflikt interesa skoro nikada više od dveju strana - jedna strana brani promenu, jedna strana je promena > Grupisanje i zbrajanje u te dve strane = podela > rat, pošasti, zločini i sve najgore izvučeno iz ljudske inače dobroćudne prirode usled straha izazvanog podelom > otkrivanje istine o singularnom uticaju koji stoji iza proponenata konflikta interesa obe strane ali tada Marko kasno na Kosovo stigo i singularni uticaj je već uspešno zavladao, prelazi na sledeću metu i ciklus se ponavlja.

Rešenja nikada ne smeju biti štetnija od problema, a kod pitanja migranata je to konstantno slučaj samo zato što ni Skrndelj Babe ni Novozelandsi pastiri nisu skupili muda da očiste sopstveno dvorište nego upiru prstom u Aristotela, krivonose Kurde, pogodnosti i nedostatke meritokratije, Slobodana Miloševića i ostale glave koje su 20+ godina pod zemljom itd. Na svu sreću veliki deo zapada se probudio od početka 2020. Jes da se probudio u govnima ali bitno je da su to shvatili što znači da jednom kad krenemo da čistimo govna voda će se razbistriti i uvidećemo i da sve vreme grizemo mamac i ko drži štap za pecanje.

Trifors vernik.

Pravda za Maore. Bice Novi Zeland ponovo vas, vraticete sve ove bele kolonizatore nazad u Evropu.

Melkor.

Štap za pecanje drži Māui.

Māui and the fish
Māui's older brothers always refused to let him come fishing with them. One night, he wove for himself a flax fishing line and enchanted it with a karakia to give it strength; to this he attached the magic fish-hook made from the jawbone that his grandmother Murirangawhenua had given him. Then he stowed away in the hull of his brothers' waka (canoe). The next morning, when the waka was too far from land to return, he emerged from his hiding place. His brothers would not lend him any bait, so he struck himself on the nose and baited the hook with his blood. He pulled up a giant fish which would become the North Island of New Zealand, known as Te Ika-a-Māui; the valleys and mountains of the island were made by his brothers chopping up the fish for themselves. In some traditions his waka became the South Island, known as Te Waka a Māui.4 (Other traditions make the South Island the waka of Aoraki.)

Celt kao i uvek broke... Eh da mi je da samo na par dana budem nemač pojma da odmorim dušu

Ko sto baba vanga rece, dice se kuka i motika, turke ce oterati u tursku a maori ce zavladati novim zelandom.

Bice Oklend opet Rangauauananga

Eee nekad smo ova govna istovarali na temu Vaccina a sad poganimo ovo sveto mesto. Ripčina legendo temo Na današnji dan umro/la je...

Na bliski istok treba baciti atomku i gledati Cara kako place jer ga to mesto podseca na njegovo zlatno doba srednji vek.

Nama je plan da sačekamo da se vi tamo pokoljete s migrantima, a onda pravimo invaziju kanuima i pokoravamo vas. Ima svi da naučite da jedrite, radite navigaciju zvezdama, igrate ragbi kako valja i trebuje i deljete kanue. Da možete i vi jednom da kažete da ste civilizovani.

IGRAĆE SE HAKA PO AKROPOLISU I KOLOSEUMU

nego kako, jedricemo po sumadiji i gledati u zvezde. samo treba rakije malo vise

Oce neko haxa? Ali nema da se igra bunker

Lol gleda neko olimpijadu, Tim Srbić iz Hrvatske na razboju