Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Ajnštajn idiot... kakvo gubljenje vremena na ovom sajtu i trošenje resursa
pricaj mi o energiji
Pa ima ta neka energija, ta neka aura, i ona zrači ta energija to jest aura
trifors, kada je po tvom misljenju pocela ta zavera o globalnom zagrevanju?
tj. o globalnom zagrevanju kao proizvodu ljudske delatnosti, da budemo precizni
Trifors ovo je zamka, klasicno gotcha question, ne daj se prevariti
Gerd Miler
nisi bio ni u mudima kad je uklizavao
bombas, pre sat vremena
Лепо звучи <3
nemoj drugima da želiš nesreću
Bombaj, jel si uoamtio milera
ne, ali sam igrao lopte kao klinac sa generacijom koja jeste, imali smo nekog sivonju uzme loptu i krene prema golu i dere se Miler, Miler
Jes majku mu, bio jedan matori Djole kad sam bio klinac. Kada god matorci igraju fudbal u skolskom isto to radio.
Energija je sveprisutno eter polje koje nema kvantitativna već kvalitativna svojstva, ne nastaje niti nestaje već je oduvek prisutno i beskonačno "teče". Jedna od tih kvalitativnih odlika koju poseduje jeste manifestacija paralelnih polja, dimenzija ili skala bivstvovanja kroz torus 0 tačku (rupa u krofni) tojest takozvano mesto iz kojeg "na početku beše reč" (zvuk, u nekim istočnin tradicijama Om) iliti svemogući bog/pun spektar svetlosti zovi to kako hoćeš. Brojevi su ključ kvalitativnih svojstava energije, međutim mi smo naučeni potpuno kontra pa pokušamo da opisujemo tu manifestaciju tim istim brojevima i pripisujemo im kvantitativna svojstva i zato je Ajnštajn idiot i svako ko prati "kvantnu" fiziku nema pojma koliko bitnih stavki je izostavljeno iz najvećih teorija iste, nije da je ja sad nešto pljujem jer kvantna fizika ima itekako veliki značaj i uticaj na razvoj modernog doba i konkretno postavlja teren za jedan mnogo veći razvoj svesti u pravcu koji smo polako zaboravili od vremena kada je spaljena biblioteka u Aleksandriji, a možda čak i kasnije. Ukratko, Rodinov navojak https://rense.com//rodinaerodynamics.htm
Zaboravio sam da dodam, ovo je nadomestila metafizika
decko, nadji nesto jebi dok ne bude prekasno, ako vec nije
objasni mi ovo sa punim spektrom svetlosti, jel to manifestacija celokupne energije?
Ja imam neku energiju u gaćama.
https://youtu.be/dd6IsYLCOZc
aj daj mi tldr ili ovo u tekstualnoj formi ne mogu sad da gledam 30min video