Na današnji dan umro/la je...

1. A sta sad izvoljevaš, gledaj kad ti dečko dao

2. pa jebem li ga, ako je ozbiljno odradjena teorija red bi bilo da ima negde nesto zapisano osim jutub videa od 30 min

3. Walter Russel, Charles Proteus Steinmetz, Nikola Tesla svi oni imaju patente i zapise

4. nemas ti pojma sa zivotom, mislis priroda jednostavna, polizes LSD i sve ti se samo javi, razumes sve moguce teorije i sve si resio :)

garantujem ti da svaku od vasih misticnih teorija je neko ko je ozbiljan naucnik vec gledao i pokusavao da nadje vezu izmedju toga i realnosti koju mozemo da izmerimo i nije je nasao i dosao je do zakljucka "ja ovo ne znam, ovo je samo moja misao i moze ali i ne mora da bude tacna"

za vase plitke misticne mozgove, sto mislite da se stvari ili znaju ili ne znaju je ovaj naucni metod koji zavrsi neuspehom ocigledno priznavanje slabosti, jer ne kapirate da je znanje i u poznavanju onoga sto ne znas, i onda se uvatite za prvog polunaucnika koji samopouzdano izadje i kaze "JA ZNAM" "JA SAM PAMETAN" "TI SI PAMETAN" "OVO JE JEDNOSTAVNO" i gotovo, to je dokazana teorija boli me kurac da se vise trudim ili da sebi priznajem da nesto ne mogu da razumem.

znaci ni mikrometar se niste makli od religijskih dogmatika sto tumace jednu knjigu, talibana i slicno. samo ste knjigu promenili.

5. Ček, a koji to Proteusov ili Teslin patent protivriječi Ajnštajnovim idejama, ili bilo kojoj ideji konvencionalne nauke?

6. mnogo ga pitaš sad, youtube algoritam nije dobacio tako daleko

7. Plastični Zet
    Ček, a koji to Proteusov ili Teslin patent protivriječi Ajnštajnovim idejama, ili bilo kojoj ideji konvencionalne nauke?

https://youtu.be/MJT9ZNGe6cU

8. Celte ospori ovo molim te pa ona pričaj kako je priroda kompleksna samo smo mi pseudonaučnici tupavi pokušavamo sebi da uprostimo stvari haha
    https://youtu.be/Tn4fkkyJIBg

9. Hahahah najjače kad kvazinaučnici u svojoj izgubljenosti opisuju ljude koji vole nauku i nemaju problem da logički prate prirodne pojave i da se vode prostim zaključcima izvedenim iz istih kao "pseudonaučnike", ironija nikad veća...

10. nemas ti pojma sa zivotom, mislis priroda jednostavna, polizes LSD i sve ti se samo javi, razumes sve moguce teorije i sve si resio :)

Samo iz ove izjave mogu da zaključim sledeće - da barem od tebe imam više pojma o životu i više iskustva upravo jer:
    1. Dugogodišnjim istraživanjem prirode sam došao najpre do komplikovanih kvazinaučnih objašnjenja o njenoj kompleksnosti, a tek kasnije do zaključka da je ona vrlo jednostavna ✓
    2. Probao sam LSD, nije mi se bukvalno sve samo javilo jer je to nemoguće ali veliki broj stvari sam ukapirao kroz to iskustvo ✓
    3. Prateći proste prirodne zakone maksimalno sam poboljšao kvalitet svog života i sposoban sam da upijam znanje poput žive koja "jede" zlato, prešao sam igricu egzoterije i sad sam otišao pravcem alhemije tj ezoterije ✓

Ovo ništa nema veze sa tobom još uvek, samo ti govorim na kom stadijumu se nalaziš i gde možeš da ideš, naravno uvek možeš da ostaneš u svom toplom stanu s pivom u ruci slušajući Tool i pitajući se kako je to zapravo biti na esidu

11. Ja sam bogat ✓
    Imam veliki kurac ✓
    Cesto jebem ✓

12. Znao sam da ces to napisati
    Zato sam spremio jos jednu kvacicu
    Bergas ne pusi kurceve ✓

13. Poremeceni Antivaksr
    Hahahah najjače kad kvazinaučnici

14. Bergas iq 120 ✓
    Antivaskrs 78 ✓

15. Antivaskrs je čak dobra haha forica. Volim te Bergase

16. Celte ospori ovo molim te pa ona pričaj kako je priroda kompleksna samo smo mi pseudonaučnici tupavi pokušavamo sebi da uprostimo stvari haha

trolujes me sa ovim videom jel da? lik radi srednjoskolski eksperiment i prica zasto nema "svetlosti" iznad magneta kad ga stavis ispod ferofluida jer je to posledica bozanske nepredvidivosti ili jebem li ga sta je sve nalupao onde, umesto da otvori udzbenik za 7 razred iz fizike na stranici magnetni fluks i da vidi zasto se cestice gvozdja koje su ustvari "svetlost" u ovom "eksperimentu" ne gomilaju onde gde je magnetno polje normalno, nego se magnetisu i naredjaju se oko linija fluksa, koji paz sad...... ide od jedne na drugu stranu magneta.
    jbt.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.