Prijava

Pa sta si ti, zumer ili alfa?

Naravno da će ti biti žao, to su sve neponovljivi ljudi koji su nam dali mnogo toga, i svet ostaje prazniji bez njih. Tina da, oduševljavala me od detinjstva, nekako je oduvek bila tu, neuništiva. Sila prirode. Jako težak život imala doduše. Trebalo bi ženskoj deci, ako ih već i šaljemo u školu, svaki dan tamo po 5 puta da puštaju Tinu Tarner i govore devojčicama - ovo je žena, ovakva treba da budeš.

Al sve to 'zao' se svodi na jao ne mogu da verujem nema tog i tog a gledao sam ga na tv ili bio na koncertu

Nema tu z od zao, ostane samo neka uspomena jer se ti secas svog nekog perioda zivota koji te vezuje za tu personu koju si u nekom periodu gledao i padao na dupe pa ti bilo do jaja.

Cista patetika u sustini

Pa isto kao i sa prijateljima, komšijama i najrodjenijima.

Kerom, mackom, hrckom, papagajem ili recimo smrt nekog poznatog glumca na filmu

Pa da, zavisi od toga ko ti koliko znači i za koga se vežeš.

Pa malo je zajebano vezati se za tinu ili de niroa jbg. Moras biti malo udaren

Puno je lakse povezati se svojom mackom

Pogresno sam se izrazio, zapravo me ne tangira smrt tine tarner jer je nisam slusao niti sam je imao ijednu njenu pjesmu na playlisti. Za mene je vazna kao neka rendom osoba i ne, necu je oplakivati kao influenseri koji kao i ja samo znaju jednu njenu pjesmu simpli d bessst (nesto tako)

Kada je imala jedanaest godina majka je napustila nju i sestru, zbog toga što ju je muž (njihov otac) maltretirao. Dve godine kasnije i otac ih je napustio. Preživela je 14 godina zlostavljana od strane muža Ajka, jednom prilikom zamalo je nije ubio tada ga je i napustila, pokušala je da se ubije u 29. godini, ali je nekako preživela, preživela je moždani udar i ponovo učila da hoda, preživela je rak, transplataciju bubrega, samoubistvo svog sina.
Sa mužem je nastupala 18 godina, Ike & Tina Turner, pre toga je mislila da će biti medicinska sestra.
Budući da je posle razvoda ostala bez ičega, neko vreme je morala da čisti stanove kako bi se izdržavala. Ipak ubrzo je stala na noge kao solo izvođač. Svi su sumnjali da neko u 45.godini može da napravi bilo kakvu karijeru.
Prodala je više koncertnih ulaznica od bilo kog solo izvođača i ušla u Ginisa. Sreću je našla sa sedamnaest godina mlađim partnerom sa kojim je više od trideset godina bila u vezi i živeli su u Švajcarskoj i on joj je dao bubreg tako joj produžio život nekoliko godina. Udala se tek 2013. godine i tada se odrekla američkog državljanstva. Njen život je oslikan u sjajnom biografskom filmu koji nosi naziv po njenom velikom hitu „Šta ljubav ima s tim?“. Nedavno je snimljen dokumentarac o njoj.

То је овај са његове профилне

То је овај са његове профилне

Jeko taj ?

Astrud Gilberto, (nije danas nego juče).

The girl from Ipanema...

Тед каћински а.к.а унабомбер
РИПЧИНА ЛЕЂЕНДО +++

ripčina giga legendo

E a što se on dao u teroriste, to sam zaboravio?

jer je shvatio kuda ide ovaj svijet