Na današnji dan umro/la je...

1. vijenci se ne prilažu

2. umesto 40desnice smo donirali UNICEF
    sve za đecu

3. Za većinu ljudi koje sam kačio na ovu temu me bolio kurac. Za ovoga mi je žao, mada veliku je starost dostigao, u srednju dok sam išao prije 10 i nešto godina je izgledao ka da ima 90 godina. Ja vidim da sam nešto bezveze danas kad sam ustao, a baš sam fino i dugo spavao. Odo da rečem majki da mi savije pupak.

http://www.vijesti.me/kultura/preminuo-drago-malovic-clanak-208885

4. Ostade mi nedosanjani san da Gigeru ponudim svoju kožu kao platno.

5. Drago je bio legenda. Puštaju Đeknu sad na rtcg u znak poštovanja.

6. "Posle mene potop."
    D. Ćosić

7. Na današnji dan umro/la je...

Valdemar, pre 2 minuta

8. Ako ne zaspim, i hoću.

9. Koga sam čitao u osnovnu, Dobricu Erića ili Ćosića?

10. Spavaj čoveče ako već možeš, kapiram da nisi 3 dana.

11. Ozbiljno idi spavaj, ljutiće se Vučić ako te vidi da ostaješ do kasno. JESAM TE ZATO SPASIO DA NOĆGUBIŠ već ga čujem kako podvriskuje.

12. Spasio me neki Crnogorac dobrovoljac, moš misliti, došli ljudi sa čamcima da pomognu, a da sam čekao Vučića, sad bih još bio u Obrenovcu. Kažu da se voda skoro povukla, ali da evakuišu ljude da niko ne vidi koliko mrtvih izvlače. Jbg, ne znam da li je to istina.

13. Ha, žao mi je samo što će to ovi naši političari da iskoriste da pokažu kako su oni toboš humani (izbori su 25-og ovog maja) a ne narod. Ja da sam pošao optužili bi me da samo odmažem i bačili bi me u vodu (brrr).
    Ne znam, al reče Jericho, da mu ne tražim sad post, nego ukratko; došao na naplatu sav nepotizam i zapošljavanje poljoprivrednika na mjesta inženjera i obratno.

14. Dare nemoj tako, olako predaješ našu vuku vječnome boravištu!

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.