Na današnji dan umro/la je...

1. Haha da l' je pobrisao komentare jbt?

Ovo mi govori da je neko od nas Lav Pajkić..

2. Najvoljenije žene 21. vijeka

LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

3. I na mrtvoj vukajliji cim spomenes vucica i ekipu ide cenzura au, najjaci smo narod

4. Koja je fora ono vucic i lubenica na nekoj terasi?

5. Haha ladno ova botina od kajzena obrisala komentare. Sto se tice bjelice da ponovim drago mi je sto je mrtva i vecita mi je misterija kako je neko nju jebao min dvaput onako gadnu. Kad budem u prolazu ispisacu joj se na grob

6. Брате, какав смо народ.
    Ко је још узимао Исидору за озбиљно, са женом вечита спрдња. А шта је она коме лоше урадила?

7. kAkAv SmO NaRoD
    a kakav je narod amerika kad su maltretirali neku jutjuberku koja se ubila i posle njenog samoubistva su nastavili da je podjebavaju
    nabijem i tebe na kurac

8. mi smo narod koji ne voli pisce u pokusaju.ili si vrhunski pisac ili te nema

9. 60 књига написала. како које су то књиге о чему

10. Sama ta brojka govori da je pisala govna najobicnija, kvalitetna knjiga se pise dugo

11. Ajde malo daa zavirimo u bibliografiju naše isidorice
    ЉOТИЋ, Трагедија у три чина
    Вереница ратног злочинца
    Исидора Димитријевна Бјелица и Сузана Луна Лу - Сексепистоларни роман
    Принцезе ди Монтенегро
    Дорћол-Менхетен / Сарајка у Београду
    Љубав у Каиру
    Љубав у Бејруту
    Љубав у Тунису
    Србија без оргазма
    101 мушкарац у четири годишња доба
    Љубав у Емиратима
    Тајна Титовог кревета
    Вреле ноћи на Синају
    Љубавник из Лох Неса
    Шопохолик Бајбл
    Očigledno se odmah po naslovima knjiga vidi da je reč o vrhunskoj umetnici u rangu Dostojevskog

12. Шопохолик Бајбл

Bejl, da evo i ja sam zapisao- BEJBL

13. Љубавник из Лох Неса, treba reci da je ovo medju najznacajnijim romanima dvadesetog veka

14. https://vukajlija.com/forum/teme/30477-na-danasnji-dan-umro-la-je?strana=124#post_4035873
    ako je porodjaj zavrsio s onim lavom pajkicem kao posledicom onda i nije neko prezivljavanje bas

15. Al nerealno mi da je imala 52god.

Da me je neko pitao, kladio bih se da je u kasnim šezdesetim.

16. I na mrtvoj vukajliji cim spomenes vucica i ekipu ide cenzura au, najjaci smo narod

pa to, jos samo da te prisluskuju dok kenjas da provere dal sam sa sobom sapuces nesto o politici i presli smo igricu

17. Ma kajzen nesto flesira. Ugasio postere jer se ovde pravilo milion "slika" protivu vučka. Jer bilo najlakše prosečnom srbinu.

A sad naši da guglaju strane meme generatore ne biva

18. a nego za koga ce ako ne za vucica.ajde recite koji je to bollji

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.