U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Брате, шта је ово. Сезона умирања? Ко је следећи?
Баш ко да је Џорџ Рррр Мартин Бог
Cune Gojkovic 1932-2017
"Sećam se i plakata u junu ‘41. kada je ceo Beograd bio oblepljen dvema slikama: Josip Broz Tito i Draža Mihailović. I jedan i drugi traže se živi ili mrtvi, a ko ih uhvati, dobiće 100.000 rajhs maraka. Jao, svi mi, deca, želeli smo da uhvatimo Broza! Pa da dobijemo pare i kupimo bombone! Čiča Dražu ni slučajno ne bismo prijavili jer on je bio naš dragi komšija iz Bregalničke ulice sa najukusnijim trešnjama u dvorištu koje smo mi, klinci, redovno krali. A on je drvo namerno posadio uz ugradu da bi komšijska deca sa ulice mogla da beru trešnje. Sedeo bi u dvorištu, čitao svoje omiljene novine „Pravdu“, posmatrao nas i smejao se."
HAHAHAHA
https://s25.postimg.org/bya6t3unj/20139892_10213604657934527_177347347692139068_n.jpg
Greota jedna ljudi nemojte da se ubijate. Ko se ubije, ne peva mu pop na sarani, a to je mnogo lose, moze da se umre od toga
Celtic, juče smo tako skečovali ortak i ja lolo
http://oi65.tinypic.com/r1fzx1.jpg
Ljubiša Samardžić. Slava mu i hvala.
Nema na čemu
Frenk Vinsent
Рипчина легендо
Išutirao ga Džo Peši do smrta :(
Batistuta
Oh samo da nam Krespa ne uzmu :'(
Britni Spirs
ova tema je jebeno smešnija nego što bi trebala da bude
Harry Dean Stanton...
ne morate da guglate, skroz neka nebitna glava je u pitanju
Legendarni glumac, ne drkaj kurac Rađe.
Čovek glumio u Paris Texas, Alienu, Pat Garrett & Billy the Kid, Escape from New York, Wild at Heart, Repo Manu, The Last Temptation of Christ, Twin Peaks-u, Zelenoj milji...
vidim da si ti kačio ko je umro i posle guglao da vidiš ko je pa sad kačiš i filmove gde je bio navodno, a lepo je rađ rekao da ne moramo da guglamo haha
Haha