pliduu vrv tv sarajevo forsira tu komunjarsku kinematografiju kacte bili neko, kad nas ičlo samo prle i tihi na rts-u srećni ljudi bolji ćivot i slićne nebuloze
Koga boli kurac bio je bosanac koji se zalagao za gradjansku bih i ostao u sarajevu kad je bilo najteze, moze biti iz picke materine, moze mu babo biti cetnjara ili ustašoid al on za mene je legenda a ne pussy kao knele sarajlic
Po nacionalnosti moze biti sta hoce meni ne smeta niko, opet ponavljam pokazao se kad je trebalo sve ostalo je manje vazno. Kao tifu kad su prozivali neki slinavci sto je dizao tri prsta po bgu kad mu je gudra vec nagrizla mozak koga boli kurac moze se sad izjasnit ko draza mihajlovic ima kredita i zasluge
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
I podigao 3 prsta i zapevao Nedelju od Džeja
Сећам се 2012. године, лик скакао са месеца, био пренос на Б92.
Josip Pejaković, glumac.
Ripčina prelegendo
Ja iskreno prvi put da čujem i da vidim za ovog lika
ja nisam znao ni za ckaljinog sina lol
cuj ckaljin sin ej
Skeletore, tvoja sramota
Pejakovic je prava sarajevska raja, davorin level
pliduu vrv tv sarajevo forsira tu komunjarsku kinematografiju kacte bili neko, kad nas ičlo samo prle i tihi na rts-u srećni ljudi bolji ćivot i slićne nebuloze
Ma jok, Sarajevo je još bilo avantgarde kad su tamo harale brene i cece tako da je materijala bilo i poslije juge
Pejakovic je ta neka boemska druzina, sjedili su uvijek u tim nekim starim sarajevskim kaHvanama, ista kulturno umjetnička družina.
Stvarno ne znam za čoveka, a mislio da bar po liku mogu da prepoznam, al mulo jbg
Obično bar nešto minimalno znam ponešto o nekom poznatom
Ma šalim se malo Stokere, ni ja ne znam 80% glumaca i umjetnika iz Srbije, ono znam neke exyu i ove sto su glumili u Rodama haha
josip pajsad pejaković
pametnom dosta
Sta to znaci, nisam pametan
znači da je hrvat srpskog porekla kome leglo da bitiše u sarajevu
Koga boli kurac bio je bosanac koji se zalagao za gradjansku bih i ostao u sarajevu kad je bilo najteze, moze biti iz picke materine, moze mu babo biti cetnjara ili ustašoid al on za mene je legenda a ne pussy kao knele sarajlic
ne postoje bosanci plidu, postoje bosnjaci i srbi iz bosne i hercegovine od 90ih na ovamo, i bosanski hrvati ofc
eventualno zalutali jugosloveni mogu za sebe da govore da su bosanci jer im je sjeban identitet
Po nacionalnosti moze biti sta hoce meni ne smeta niko, opet ponavljam pokazao se kad je trebalo sve ostalo je manje vazno. Kao tifu kad su prozivali neki slinavci sto je dizao tri prsta po bgu kad mu je gudra vec nagrizla mozak koga boli kurac moze se sad izjasnit ko draza mihajlovic ima kredita i zasluge
de dobro ok bio je dobar čovek jebo te ja al to ne znači da je bio bosanac
čuj sad bosanac, jes ti bosanac? mojne jedeš govna onda
Bosanac je teritorijalna odrednica kao i Srbijanac
Bosnjak i Srbin su etnička.