Na današnji dan umro/la je...

1. I podigao 3 prsta i zapevao Nedelju od Džeja

2. Сећам се 2012. године, лик скакао са месеца, био пренос на Б92.

3. Josip Pejaković, glumac.

4. Ripčina prelegendo

5. Ja iskreno prvi put da čujem i da vidim za ovog lika

6. ja nisam znao ni za ckaljinog sina lol

cuj ckaljin sin ej

7. Skeletore, tvoja sramota

8. Pejakovic je prava sarajevska raja, davorin level

9. pliduu vrv tv sarajevo forsira tu komunjarsku kinematografiju kacte bili neko, kad nas ičlo samo prle i tihi na rts-u srećni ljudi bolji ćivot i slićne nebuloze

10. Ma jok, Sarajevo je još bilo avantgarde kad su tamo harale brene i cece tako da je materijala bilo i poslije juge

Pejakovic je ta neka boemska druzina, sjedili su uvijek u tim nekim starim sarajevskim kaHvanama, ista kulturno umjetnička družina.

11. Stvarno ne znam za čoveka, a mislio da bar po liku mogu da prepoznam, al mulo jbg

Obično bar nešto minimalno znam ponešto o nekom poznatom

12. Ma šalim se malo Stokere, ni ja ne znam 80% glumaca i umjetnika iz Srbije, ono znam neke exyu i ove sto su glumili u Rodama haha

13. josip pajsad pejaković

pametnom dosta

14. Sta to znaci, nisam pametan

15. znači da je hrvat srpskog porekla kome leglo da bitiše u sarajevu

16. Koga boli kurac bio je bosanac koji se zalagao za gradjansku bih i ostao u sarajevu kad je bilo najteze, moze biti iz picke materine, moze mu babo biti cetnjara ili ustašoid al on za mene je legenda a ne pussy kao knele sarajlic

17. ne postoje bosanci plidu, postoje bosnjaci i srbi iz bosne i hercegovine od 90ih na ovamo, i bosanski hrvati ofc

eventualno zalutali jugosloveni mogu za sebe da govore da su bosanci jer im je sjeban identitet

18. Po nacionalnosti moze biti sta hoce meni ne smeta niko, opet ponavljam pokazao se kad je trebalo sve ostalo je manje vazno. Kao tifu kad su prozivali neki slinavci sto je dizao tri prsta po bgu kad mu je gudra vec nagrizla mozak koga boli kurac moze se sad izjasnit ko draza mihajlovic ima kredita i zasluge

19. de dobro ok bio je dobar čovek jebo te ja al to ne znači da je bio bosanac

čuj sad bosanac, jes ti bosanac? mojne jedeš govna onda

20. Bosanac je teritorijalna odrednica kao i Srbijanac
    Bosnjak i Srbin su etnička.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.