Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Nisam mislio nista lose samo eto mozda ti nije vece izvini ako sam bio grub
Izvini ti ako je bilo nekih nesporazuma eh mozda i nije utucen sam nesto stiglo me
Procic ce prijatelji i dobro i lose sve prodje
Imam predlog napisi na cedulju PROĆI ĆE i sakri negde i kad ti je dobro i kad ri je lose ti nadji cedulju i procitaj sta pise
meni žao, jedan njihov album sam slušao intenzivno i tada mi je prirastao srcu njen čudnopišteći glas
Koverat sa ceduljicom na kojoj piše baš to je jedino što sam nasledio od starog
Ubijen Oliver Ivanovic jebeno
Sad opozicija pizdi i krivi Vučića. Prelol jebeni
Jel moze 7 dana za maestra?
Na Zlatiboru? Moze
Ko li ce oprati siptare sada i da li uopste moze? Ubili ga na prvi dan pregovora. Ne bih se cudio da su ga nasi roknuli da izazovu frku tipa "Aljbanci ne saradjuju, vidi sta rade".
какав сад први дан преговора? зар не преговарају десет година и више већ?
сад је најважније не ломити преко колена, јутро је паметније од вечери, оставити да преноћи, истражни органи да утврде кривце, не упирати прстом. најважнија је стабилност, српска листа да не повлачи подршку рамушу и стрпљиво сачекати крај истраге.
Prvi dan pregovora od kad je nova vlast na kosovu. Kao u bgd na vodi sto imas prva a faza pa a1 faza....
https://pre00.deviantart.net/b27d/th/pre/i/2013/062/4/7/reaper_by_yacobucci-d5wtv5l.jpg
Рипчина легендо
Reakcija državnog vrha Srbije na ubistvo Ivanovića šalje jasnu poruku celom svetu, da će Srbija i u budućnosti izbegavati da se bavi tričarijama poput likvidacija svojih građana, važnije je članstvo u EU i potencijalna milostinja od odbrane časti i teritorije, odgovarati onakvom mlakom i idiotskom retorikom na gotovo svakodnevna ubistva Srba na KiM predstavlja poniženje za svakog građanina Srbije. Nedopustivo. Da postoji Služba, do sad bi već vršili autopsiju na telima Haradinaja i Tačija
Neverovatan je podatak da je nesrećni Oliver Ivanović bio bez ikakvog obezbedjenja. Dva puta su mu uništili auto. I...šta....verovatno su bile neispravne instalacije.
Браћа Чанг и Енг, најпознатији сијамски близанци. ;((
srpska lista sa Kosova, najodvratnije koriscenje prefiksa "srpski" jos od srpskog filma i srpske napredne stranke
Срећа па је партизан југословенско спортско друштво, иначе би то било најодвратније