Prijava

Meni omiljena serija igrica, zajedno sa AC i TW, koju sam kao mali nazivao i pisao ime kao 'Getea'... ajd da vidimo, Vukajlijasi, koja vam je omiljena (kladim se San Andreas), neke dozivljaje iz igrice,omiljene likove, linkove za modove...

Мени је омиљена Супер Марио

Игро све. Омиљена ми је Сан Андреас, а ево овди можете видети ко сте и шта сте по томе који ГТА играте...

Igrao Vajs Siti, San Andreas i IV.
VS nisam bas dugo igrao. SA i dan danas upalim ponekad, a cetvorku sam obrisao posle nekog vremena, jer me jebavalo nesto oko registracije, pa nisam mogao da sacuvam, a mrzelo me da stalno krecem iz pocetka.
Koji je najbolji? Meni licno mrtva trka izmedju VS i SA.
Sad si me podsetio, valjalo bi opet instalirati VS da se podsetim malo.

ja i ne znam koje sve imaju, znam da je getea 2 valjda onako od gore ko strategija, gta 3 se sećam onako kroz maglu, onda dalje ne znam kako idu delovi al se sećam san andreasa, jel to ono gde je prvi put bilo da možeš da ideš u teretanu da nagruvaš lika ili da ga udebljaš, da kupuješ odeću i tako to?

Vi'š, ja četvorku i ne igrah. Ali mi je najbolji San Andreas, u principu, najbolja grafika.
Ali GTA 1 je bio majka! :)

Meni je Vajs Siti najbolji. Nekako mi se dopada skroz to okruženje, grad po ugledu na Majami i tako to. Kad igram imam osećaj kao da gledam neki film ili neku seriju iz osamdesetih.

Vajs Siti je majka. Tomi Verceti je Tomi Verceti. Toliko.

Vajs Siti je majka. Tomi Verceti je Tomi Verceti. Toliko.

Тај рад. Прича Вајс Ситија је далеко најбоља, као и ликови.

Vice City je super, četvorka je najbolja, ali samo jer je moderna, San Andreas malo smara, crnci su ga ubili sa svojim glupavim gengsta sranjima. Trojka KVLT.

IV je najbolji, kada ti fino zablokira tocak od udarca pa przis gume dok ih ne oderes do felni :)

Четворку нисам имао прилике да играм, Вајс Сити и Тројка су култну, али су мапе мале, а Сан Андреас је једино мало сморан због генкста срања, иначе ми је то један од омиљених наставака.
ЕДИТ: Има неко линк да скинем Сан Андреас, сад ми се баш игра?

Evo autor teme da se oglasi... igrao sam sve moderne delove (Trojku, VC, SA I Cetvorku), u periodu od 2004 (sa 8 godina) do 2011 (sa 15 godina). Licno, najvise volim San Andreas (nabudzavanje kola, simulacija razvijanja tela (mrsav-debeo, slab-misicav), letenje avionima...) Vice City je takodje odlican. Cetvorku sam igrao nekih nedelju dana ali me zezalo nesto sa texturama (nestane pod i zgrade, ostanu samo kola, ljudi i ulicne sijalice)... ako neko zna kako se resava problem, molim vas obavestite me. Inace, kompjuter mi podrzava igricu, sudeci po 'can you run it'...

Četvorka je sjebana ako nije original. Ja sam imao sreću da uzmem od druga original pa nisam imao problema.

Е јебѓа, Росонери, хвала на помоћи, ал снашао сам се у међувремену и, такође, брзо иде :)

Jel ima neki dobar, proveren link za GTA 4?

trojka je dobra, mana joj je sto je mali grad, po vajsu sam nekad vozio besciljno satima i gazio pesake uz pomoc chitova, andreas bi bio dobar da nema neke sitne mane koje ga jebuckaju, cetvorku nisam igrao jer nemam masinu koja moze da je tera, definitivno glasam za vajs siti

Ipak je San Andreas najbolji. I pri tom izboru sam totalno subjektivan. :)
Aaaaaa, kako mojoj sreći nije bilo kraja kad sam ga prvi put instalirao, jer do tada sam igrao jedino Vice City a onda u međuvremenu nekad kupio jači komp, kad ono, izađe nastavak. Igrao sam kao lud, a ne znam ni da li sam ga prešao iz "tog puta", nisam se valjda ni trudio. To je prosto bila idealna igra za kreiranje svih mojih morbidnih misli, kao i za oslobađanje bestijalnosti. Ah.
Onda sam je nekad kasnije opet instalirao, i igrao s malo više "ozbiljnosti" je l', htedoh da skontam celokupnu priču oko igre, i otkrivale su se još bolje stvari, odnosno mehanizmi pomoću kojih sve funkcioniše. Kad god bi se te igre podsetio i instalirao je, nudila je totalna novo iskustvo, uvek je bilo još prostora za skontavanje nečeg novog. Ima zaista sjajnih momenata i likova (recimo, The Truth i onaj njegov epični, uvek zadimljeni, kombi, njegove besede, itd). Vrhunac kreativnosti autora serijala. I ne, nisam uopšte "getea frik", mada su do sada verovatno već svi skontali suprotno, jebiga, šaznam, možda i jesam.

Elem, poanta je bila da je igra odlična u svakom aspektu i za ozbiljnije igrače, i za one koji ponekad traže malo zabave, kao i za onog malog iz komšiluka koji vam dođe, traži da igra, i onda krene da vozi u jednom pravcu, slupa se, to ga okrene na stranu odakle je došao, ali on nastavlja.. :)

I da, pošto više njih pomenuše "gengsta sranja" kao lošu stranu igre, ni ja nisam toliko u toj priči, zapravo ni malo, ali mi je u igri apsolutno sve leglo. Dočarali su hud kako treba, i s onim radijom su jebali kevu, kažem iako ne slušam hip-hop. A i još jedna stvar, to je samo trećina igre, gotovo jedini crnja koji ostaje nadalje ste vi. :)

I eto tako... Sanandrejas ima dušu, šta god vi pričali. ikspe

Mahavisu potpisujem .