Prijava

Sleeping dogs je previše dosadna igra bar meni stalno se biješ levi klik-desni klik i to je to
Ja skinuo jer je bilo najavljivano kao nastavak True crimea.A vožnja kola mi je isto jako loše urađena.

Изашло је ово још летос ако се не варам. Има доста сличности са ГТА, мени се игрица баш свидела, иако сам имао доста багова... Изашло је доста апдејтова за њу, али ништа од тога нисам пробао.

Kad će ta petica???
Preošao sam EFLC i opet GTA 4 i samo ću reći da se nisam pokajao što sam odigrao ove epizode, imao sam muke dok nisam našao dobar link za skidanje i odgovarajući krek, ali vredelo je. Oduševio sam se kad je priča sa Bulgarinom dobila epilog pošto je to ostalo nedorečeno u GTA4. Ballad of Gay Tony je možda čak više GTA od same GTA 4, baš mi se sviđa, Lost and Damned je nešto kraća, ograničena samo na bajkerski stil života i na par pričica, ali ima svoju draž i uživao sam igrajući i to.
Nervira me što ne mogu igrati one dve GTA igre koje nisu izašle za PC, ono kad si Lensov brat i kad si Toni Siprijani. Mislim imam neke emulatore, ali to je neigrivo jednostavno, ne može se normalno igrati.

E da, prelazim opet TBoGT, koliko je dobra muzika, znači još od Vajs Sitija nije bio ovako dobar soundtrack. Naravno važi i za TLAD.

Do pre par dana mi je normalno radio GTA 4, posle toga sam igrao ove epizode sa bajkerima i čamugama i sad ponovo hteo da igram običnu četvorku, ali uopšte neće da radi.
Samo se pojavi ono 2 puta R i to je to, crni ekran i ništa više. Probao sam sa novijim krekom, neće, probao sam da isključim antivirus, neće opet. Kako je moguće da je igra prekjuče dobro radila, a sada ne funkcioniše odjednom?

Ne znam za to Stože, ali Sleeping Dogs je vrhčina. Znači obrnuo sam je celu i mnogo je dobra. Ne koristi se mnogo vatreno oružje u igrici to je jedina zamerka, mada bi onda bila preteška igrica verovatno, jer umireš odmah ako te pogodi u glavu metak, nema ono super čovek fazoni.

Znam brate, prešao sam je dvaput :) A šta misliš da li je to zbog nekih vindous apdejtova, pošto mi je legalan softver pa se on sam apdejtuje i jede govna? Nije do antivirusa jer sam ga isključio, a ne verujem ni da je do ovih epizoda iz liberti sitija jer sam ih do juče igrao uporedo sa običnom četvorkom i sve je bilo ok? Takođe sam skoro instalirao neke skrinsejvere, eto to je to što je skoro instalirano, ti sejveri i apdejtovi vindousa, jedino da je do toga, ne znam...

Resturuj neki datum kad ti je radilo, probaj tako.

Aj tink ju nid a nju terapist ahhaah

zna li se, hoce li petica bit zahtjevna ko ovaj prosli? meščini da cetvorka prije da ima neki bag nego sto je stvarno tako zahtjevna

Четворка је лоше портована са конзола на ПиСи па је зато тражила јак хардвер, а за петицу је питање дал ће је уопште радити за комп.

Ma hoce. Uvek je ista prica, ali na kraju ce je ubaciti i na PC. Samo verovatno ce biti isto izbugovana kao cetvorka...

Ja нисам још прежалио што нису ред дед направили за комп, не знам оће сад почети да праве само за конзоле...

Jebote, na PC-u je po meni 20 puta bolji doživljaj nego na konzolama...

Боли девелопере курац што је теби бољи доживљај на ПиСију, њима је циљ да сатру пиратерију, а то могу само на конзолама

јебо матер јебо матер
живот је предамном, играћу га некад лоло

Је 'л се може јебат' она Кејт у четворци, да је не изводим више ако ћу остат' суха курца?