GTA(Getea)

  1. Meni je procesor 2,4 jel ce moci da radi?

  2. Kako znas da ce moci kad se jos ne zna ni da li ce izaci za PC, a kamoli koji ce biti zahtevi?

    Hakovali su Rusi iksboks verziju čini mi se, u jednom od sistem fajlova Petice stoji neki kod gde lepo piše da ima i utilizacija za >pc<, pored pe es trojke, četvorke i iksbokseva. Znači izlazi, ali ješće gomna do tad da bi nabili prodaju po običaju.

  3. мени жао да гледам ове снимке, чисто да не покварим себи ужитак

  4. Hakovali su Rusi iksboks verziju čini mi se, u jednom od sistem fajlova Petice stoji neki kod gde lepo piše da ima i utilizacija za >pc<, pored pe es trojke, četvorke i iksbokseva. Znači izlazi, ali ješće gomna do tad da bi nabili prodaju po običaju.

    Marvelj hakovao lolo

  5. jebem im mater da im jebem, cekam igru PET godina, dodje release day, sedim kuci cekam, I POZOVU ME DA MI KAZU DA IM JOS NIJE STIGLO I DA CE TEK ZA DVATRI DANA
    PA TERAJTE SE BRE U KURAC I GAMES RS I SVI KURCI

  6. hahaha nisi dobio igricu
    ja evo već tri dana igram

  7. duvaj ga :)

    si skino pirata ili kupijo?

  8. Otac mi radi u Rockstar-u pa dobio u paketu sa platom.

  9. Meni je procesor 2,4 jel ce moci da radi?

    Je l' ti radi četvorka? Mnogo više zavisi od grafičke kartice. Koju grafu imaš? Kolika ti je dijagonala monitora? Ne računaj da će ti raditi na medium na 22" monitoru ako imaš manje od 1GB DDR5 ram memorije na grafičkoj. Ja imam recimo 2.8 GHz procesor, grafu od 1GB DDR5 i ne mogu baš skroz na high da teram četvorku, ali dosta fino radi na high, a da nisu svi detalji na full podešeni.

  10. Ja sam četvorku tero na medium.Nadam se da ću ovo bar na low moći

  11. puši kurac Edi. moj komp bi umro kad bi pas zalajao na njega

  12. hahah
    pa uzmi konzolu za male pare
    ili cekaj da izadje sledeca gen., pa uzmi za des puta manje pare

  13. strpljiv sam inače, vitez predigre reklo bi se :)

  14. Ma radila mi 4. i to još na staroj grafičkoj. Još sam sad uzeo novu grafičku, e sad da me jebeš ako joj znam karakteristike. A monitor mi je tu negde oko 22 do 25 inča, nisam siguran. Valjda će da radi majku mu jebem..

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.