Najlepše srpkinje (po vašem mišljenju)

1. и шта као испада да су само јавне или "полујавне" личности најлепше српкиње? прођи кнезом, скадарлијом, брауном или адом и видећеш врх чке...

2. ja se izvinjavam.
    tako sam doživela temu, prelistavši par stranica.
    u znak izvinjenja, postavljam svoju sliku:
    http://2.bp.blogspot.com/-0FhOfoxtKgw/TanTRXqpD_I/AAAAAAAAAOc/xjpXSzkMkKI/s1600/jessica-alba-photos.jpg
    Opis: ulazim u "Fraći" (naravno, drugačije se piše), a momci me slikaju za ovu temu.
    lololo

3. Ovo nisi ti, ovo je ona glumica, Megan Fox.

4. Ovo je Džesika Alba.
    omajgad ...

5. и шта као испада да су само јавне или "полујавне" личности најлепше српкиње? прођи кнезом, скадарлијом, брауном или адом и видећеш врх чке...

+1

6. Не знам, ова тема је по мом скромном мишљењу пуна фукси/мачкитза-тигритза, а тај тип девојака баш не обожавам. Чак, могу да кажем да су ми некако, њах, огавне
    Једноставно, већина њих је само да их изјебеш и шутнеш.

Опет, риспект за Аницу Добру, са својих 40 пиша по разним Станијама, Африкама и осталим курвештијама.

7. Ovo je Džesika Alba.
    omajgad ...

Hahaha, ajde Nano ukucaj na Guglu, videces da nemas pojma.

8. Ne Nano, ne sprdam se, ozbiljan sam.

9. Na prvoj je Megan Fox, a na drugoj Dzesika Alba, ne vidim u cemu je problem sa slikama zaista.

10. Како мрзим овакве говњиве теме које за узор узимају фабричку лепоту и оно што је тренутно сматрано за идеал лепоте. Кул су ове цаве, све је то како треба и све то ал нису најлепше српкиње. Најлепше српкиње су на улици, у бусу, у библиотеци, на Ади, то су све оне обичне цуре поред којих прођете и не запазите их јер није уперен јебени рефлектор у сису набијем вас на курац што вам је укус заснован на рекламним кампањама које промовишу безличност и фабричке калупе за женску лепоту.

11. Što sam video jednu lepu likušu u prodavnici pre neki dan, a što je najbolje od svega, sagne se ona da dohvati nešto i ispadne joj čipkasta tanga. Baš ono, razmišljao sam o njoj do kraja dana.

12. Tako je, Pacove! Pročitala sam cimerkama tvoj post, oduševljene su :))

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.