Najlepše srpkinje (po vašem mišljenju)

1. Sunčicu je već neko okačio ja sam samo pitao ko je ne kapiramm šta je problem ?

2. to je ona Jelena Zezelj decxko sta ste se isprimali

3. to je ona Jelena Zezelj decxko sta ste se isprimali

Ovo što je on pitao nije. To je Sunčica veruj mi. Probaj na tinyeye da ideš reverse search pa ćeš da vidiš.

4. ma znam bre nego ova sto je verbalni postavio.
    de Sunce da ne znam, planiram da je ozenim uskoro nemo da brines :))

5. a vi sto ocete da prijavljujete ne morate posto su te njene slike odavno i u novinama i na tvu i de oces

6. de Sunce da ne znam, planiram da je ozenim uskoro nemo da brines :))

Haha. Ti misliš na ovo što su se bunili ovi, kao kučke sa fejsa?

7. ma da... to je ona guzata kurvica sto je bila u nekom velikom bratu

8. http://vukajlija.com/forum/teme/30514-najlepse-srpkinje-po-vasem-misljenju?strana=5
    Ljudi samo sam zapitao brata šakala ko je ova što je on okačio na petoj strani , a ovaj moj poslednji post je ona fufa sa Velikog Brata Jelena Žeželj..

9. ma pusti ti njih... sve je regularno, to nisu slike sa fejsa i mogu da se stavljaju
    a kido bi i tu Jelenu, kazu da ima neko nerealno dupe

10. Sunčicu je već neko okačio

Stvarno, greota bi bilo da je niko nije okačio, ako me razumete...

11. Milf klasican jebo bi je rado

12. Наташа Миљковић је врх!

13. ona ima kljuc za svakog muskarca

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.