Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Nisi ga razumeo Ludi.Nije on mislio bukvalno samo da je napises ponovo.Trebao si da je napises i drugacije.
:))))
zasto je ludi psihijatar banovan i na koliko
Odlično pitanje!
ozb.kazite modovi,zao mi co'eka
Vule to je stvar moderatora, odbanovan je.
Imao je cooldown od 20min.
Nisam napisao bas isto ovaj, nije taj psihijatar koga ja uopste neznam to napisao bas isto, Kolko dugo cu biti kazakstanac?
Ok je ajde ali stvarno....
http://vukajlija.com/mikro-sekunda/53842-ova moja definicija je obrisana kao-nije definicija,ali naleteh na ovu-http://vukajlija.com/recnik/nanosekunda/50895,ista fora kao moja,ali vidim nije obrisana,sad sam je video i moju bi obrisao kad tad,ali zasto se nekiam obrise a nekima ne?
ne nego vec duze vreme vidim da se definicije brisu po potpuno drugacijim razlozima,nema veze ja bi nju obrisao,ali kad brisete,zasto se nekima brise a nekima ne,mod sigurno nije ni video def ludog psihijatra cim je stavio nije definicija,a ne plagijat...al dobro nije razlog za svadju
ok.ziklon...u redu je.nije razlog za raspravu.nema problema,ok???pozzz
Slažem se 100%.
Ali ne za svaku sitnicu, i posebno ne ako se nekome 10 puta objasni da je nebo plavo, i plavo je da ga jebeš. Isto za banovanje, niko neće dobiti ban bez upozorenja, i to se tiče samo moderatora, i banovanog člana, a ne ostalih.
Hocu da budem mod pa i ja malo da jebem!
:)))
E to je vec komplikovano. Prvo moras da pocnes da jebes, to je jedan od uslova.
Zato ja nisam mod :))))
Bas smesno! jel me to zezate? zasto sam sad dobio ban? zato sto se zezam zar ovo nije humoristicki sajt ja vas hvalim u definiciji da ste jebaci a vi meni ban!
Brate, dosadan si. Al' bas onako ubijas u pojam.
Ma nije dosadan. Samo brani svoja prava na revolucionaran način. :)
OBRISANO