Pitajte moderatore

1. Malo smarate, obojica.
    Najozbiljnije.

2. @JTU: Zašto ga, najednostavnije, ne iskuliraš?

3. Zato sto me ponizava.Tebi to nije nista, ali ako nastavi da me izruguje postacu jos veca parodija.

4. šta tačno želiš da uradim?
    reci mi, i potrudiću se da ti ispunim želju.

5. Зашто једноставно, један другом не јебете све најмилије, и олакшате душу.. .Овако је стварно јадно, изгледа као да си дошао код учитељице, да тужиш дечка који ти је рекао ружну реч!

6. A sta je ovde vredjajuce? ? ?

7. JTU, izgleda si steka' utisak da te mrzim. Ja se izvinjavam ako sam te naćerao to da pomisliš. Nije mi to bila namjera, nego mi ti baš pa'neš ono da valja. Praštaj.

8. Surovi, ne znam šta da uradiš.To je na tebi.Treba da ga sprečiš da to svakodnevno radi.Ali on to radi svakodnevno.Mesja, ja te ne mrzim i znam da ti ne mrziš mene, ali to je jednostavno vulgarno i ponižavajuće i zaista ružno.Da je bilo par puta, okej, ali u poslednje vreme to radiš stalno.To možda tebi ne izgleda tako, ali to zaista (u tolikoj meri) vređa.
    Okej, one definicije o meni su vrlo šarmantne, ali je inače vrlo nisko.Mislim da ne zaslužujem loš tretman jer nikome ne činim ništa nažao...osim par reči koje kažem radi privlačenja pažnje.

9. Super...mislim da je tema promašena, postoji PVT za ovakve situacije.

10. Ja stvarno nemam predstavu šta drugo ja mogu da uradim osim da ga banujem svaki put kada te bude vređao, što je meni izuzetno dosadno. Da na bilo koji drugi način ukidam njemu pravo govora mislim da ne bi bilo u redu.

hajde vi to, kao što je kurd lepo rekao, rešite privatnim porukama, a ako ne uspete, šta da vam radim. Ako neko ima predlog, rad sam da saslušam, a iskreno smara me sad nešto više od toga da se cimam zbog bilo koja dva člana koji se prepucavaju.

nisam bebisiter.

11. U jebote, koja zbrka oko ničega. Napisa' sam predzadnji post bio da JTU i moderatori znali da ne mrzim JTU-a. Tako, slučaj riješen, možete zaključat' temu...

12. zamoljavam moderatore da mi linkuju definiciju koja je po sadrzini ista mojoj obrisanoj defki http://vukajlija.com/ljubav/53350
    ne zalim se samo da znam

13. Molim moderatore da provere računsku tačnost popularnosti.
    Konkretno: U 21:52 časa primetio sam da je kod autora ondaxpu popularnost 3 a ima samo dve definicije : paradoks ocenjen 5:0 i pešački prelaz 0:1 što bi trebala biti popularnost 4.

Dali treba da proveravamo računsku tačnost popularnosti?

U međuvremenu u 22:02 druga definicija još jedan minus i zbir popularnosti opet netačan.

14. Stvarno, za 1 je manje nego sto bi trebalo. Sredice se.
    Hvala na skretanju paznje!

15. Trebamo li svi da proveravamo tačnost zbira popularnosti, ako treba ću se potrudim.

16. Ne treba, verujem da je doslo do greske samo u slucaju ovog autora. Ja cu proveriti jos neke (kod kojih bi mogla postojati greska) i ako nesto ne bude u redu, bice objavljeno.

17. Nema na cemu! Uzgred, proverio sam i greska je izgleda samo kod njega.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.