Pitajte moderatore

1. ooo brate, JTU ako tako nastavis on ce te zadirkivati jos vise, i vise, i vise...ne vredja te toliko da bi bio banovan ali to tebi smeta, iskuliraj ga, pravi se da nije na chetu uopste, kao da ne postoji, njemu ce dosaditi da te drka a da tebe to ne dotacinje!!! prestace videces :)
    pozz

2. ok onda nastavi da ga tuzakas, niko ti to ne brani. samo kazem sta je delotvornije

3. KHM. zamolio bih vas da razgovore vodite na drugom mestu. Ovde je komunikacija isklučivo između člana i moderatora.

4. Neko je obtisao definicniju xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx . Troll je naziv za onoga ko vadi mast ljudima na forumu postujuci izjave zaostale u razvoju sa cistom namerom da izaziva ostale ucesnike u raspravi. Eventualno nije troll, ako se utvrdi da mu je zaista ostecen lanac proteina koji mu cini DNK. Znao sam da mnogi ovde nisu upoznati sa pojmom pa sam ostavio link na definiciju Trolla. Ujedno sam hteo da bude kratak pri definisanju Dunjice Slatikce. Mogu sad da dobijem moju definiciju nazad?

5. Imam jedno pitanje. Zasto je definicija 'Menstruacija' izbrisana? Postovana je danas oko pola 10. No hard feelings, samo mi nije jasno, posto nikog nisam vredjala niti bilo sta slicno.

6. Mozes da vidis, obrisana je kao nekvalitetna. Ne bih da ulazim u to da li bih je ja obrisao, a ako moderator koji jeste hoce da ti se obrati, on ce to ovde i uciniti. Istina je, nisi nikog vredjala, ali subjektivna ocena moda je takva.

7. Aham, subjektivna ocena. Ok, samo da znam. I ja bih bas volela da cujem tog moderatora i njeno/njegovo objasnjenje, cisto iz radoznalosti :-)

8. Sto se tice subjektivne ocene - http://vukajlija.com/info/uslovi-koriscenja. Tu ti sve pise.
    Nadam se da ce ti mod odgovoriti. A ako ne, nemoj se razocarati. Ipak je to samo jedna definicija. Ostale su ti odlicne i verujem da ce biti i one buduce.

9. Da, definicija jeste nekvalitetna, jer je nastala iz vica koji postoji na nekoliko sajtova kao na primer: http://www.vicevi.net/index.php?st=vicdupli&IDvic=13081
    Odnos glasova je bio 2:5

10. Ahahaha- ma ne, nisam se razocarala, ja cak mislim da defka nije nista posebno, samo me zanima razlog zbog kog je obrisana, to je sve.
    U svakom slucaju, hvala za pojasnjenje

Edit: upravo sam videla prethodni post; to je sve sto sam htela;
    Cheers!

11. МаријанаП :
    Mozes samo da me banujes.
    To sto si moderator ne daje ti za pravo da brises komentare na tvoje neuspele definicije.Ako obrises i ovaj post,primoraces me da cekam kada nisi ulogovana da bi rekao ono sto mislim.
    Svrha ovog sajta je ipak nesto drugo...da svako kaze ono sto misli,ma kako se nekom to svidelo.

12. Шта хоћеш ти од мене?

"primoraces me da cekam kada nisi ulogovana da bi rekao ono sto mislim."

...много си ме уплашио, немој молим те...

И откуд ти знаш која су моја права као модератора?

И имаш приватну поруку, то је она тема на форуму испред које стоји ПВТ уоквирено црвеним.

13. Napokon odgovor...hvala.
    Sta hocu od tebe...?
    Upravo to, da mi odgovoris, a ne da brises komentare tvojih glupih definicija.
    A te PVT fore si trebala da upotrebis posle prvog nesporazuma....zato sto si moderator.
    Zar ne ?

14. Шта да ти одговорим?
    Да ме, цитирам, "треба уклонити са сајта"?
    На то не могу ја да ти одговорим. Шта, да се уклоним сама? Е па нећу. И шта сад?
    Спроведи петицију, жали се вишој инстанци, немој мене више да гњавиш тиме...

Знам ја да свако може да каже оно што мисли, али то не значи да може било ко било кога да вређа.
    Једно је мишљење а друго је увреда!!!

И, ако мислиш да су моје дефке глупе, слободно ми дај минус.

15. Ako sam rekao da su tvoje definicije glupe,NISAM rekao da si ti glupa.
    Nisam te uvredio ili opsovao ni jednog trenutka,ne izvrci cinjenice.
    Vidim kuda ide rasprava....disconnecting.
    I zelim ti jos mnogo glupih definicija...

16. Е, хвала ти, баш лепо од тебе...

17. Nema na cemu, i drugi put.

18. Shchangoriti se.
    Izgoreti.
    "-Piletina za ruchak,a? (osoba 1)
    -Da,ako se do sada nije shcangorila (IZGORELA). (osoba 2)"

Obrisana definicija zato sto navodno "nema smisla".Nema veze sto ste je izbrisali,ali ima to sto ste napisali da nema smisla kad ima,a mozemo da pitamo jos neke clanove da li ima.Na Vukajliji opstaje mnogo nekvalitetnih definicija,a defincija iz koje cak nesto moze i da se nauci,poput ove,ide na groblje jer "nema smisla".Inace,rec je iz srpskog slenga,rec sam cuo od keve,a keva je poreklom iz Pekchanice (sela kod Kraljeva) tako da je glupo gusiti izvorne srpske reci na ovakav nacin jer ovo je jedini sajt gde te iste reci mozemo da ostavimo da ih neko vidi,a mozda i zapamti.Molim za odgovor.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.